Jeste li čuli za Liposukcijsku dijetu™? Autor Kenan Mandra lansirao je novu verziju

Foto: Press

Jedna od najpopularnijih dijeta u Hrvatskoj

Liposukcijska dijeta™ je odavno stekla svoju popularnost u Hrvatskoj, a autor ove metode, Kenan Mandra, to objašnjava: "Liposukcijska dijeta je osmišljenja 2013. godine i od tada ima sve više korisnika jer je jednostavna i nudi nešto novo u odnosu na tradicionalne dijete, npr. središnji obrok je večera, ne odbacujemo slavonske kobasice niti dalmatinski pršut, svemu dajemo domaće maslinovo ulje i obilje povrća - a svu tradicionalnu prehranu naših predaka sjedinili smo sa suvremenim znanstvenim preporukama i smjernicama za kontrolu tjelesne mase i dobili "Liposukcijsku dijetu". Ovaj inovativni koncept ima sad i svoju novu inačicu koja u protokol uključuje i domaća jaja kao i punomasni sir što je oduševilo korisnike. Tu su na kraju masline, suve datulje i smokve i kao i sve što podrazumijeva mediteranska prehrana s Jadrana poput ribe, plodova mora, lešo teletine, mediteranskih zaćina i maslinovog ulja".

Ugojio se 20 kg kako bi testirao novi program mršavljenja

Još 2013. godine autor Liposukcijske dijete™ Kenan Mandra uspio je smršaviti 40 kg za nekoliko mjeseci i tako započeti s revolucionarnim protokolom koji je osvojio ne samo Hrvatsku nego i cijelu regiju. "Da bih bio siguran da će i novi unaprijeđeni protokol imati takvo dobre rezultate, odlučio sam ponovno isprobati na sebi tako što sam se ugojio 20 kg i tu kilažu držao čak dvije godine da se tijelo adaptira, a zatim krenuo s novim programom na kojem sam tih 20 kg viška opet izgubio u relativno kratkom vremenu. Protokol je bolji od prethodnog, ali se nije odstupilo od osnovnih znanja i iskustava koja su primjenjivana posljednjih 10 godina na preko 100.000 korisnika. Nova generacija traje kraće, djeluje brže, a glavni simbol je zelena jabuka koja je tu da vas osvježi." tvrdi autor.

Kako djeluje Liposukcijska dijeta™?

Iako svakodnevno možemo čuti razne prehrambene preporuke i dok su trgovine pune dijetalnih namirnica, broj gojaznih u svijetu neprestano raste. "Liposukcijska dijeta™ se temelji na prehrambenim paradigmama koje su poznavali naši preci stotinama godina ranije kada su problemi poput pretilosti, dijabetesa i srčano-žilnih oboljenja bili značajno manji. Suvremeni način prehrane uključuje industrijske prerađevine bogate praznim kalorijama poput bespotrebnog škroba ili prevelikih količina šećera, dok se manje obraća pozornost na nutritivne vrijednosti prehrane" tvrdi autor ove dijete i dodaje: "Protokol kontrole tjelesne mase Liposukcijska dijeta™ zapravo ima za cilj da kroz odricanje od praznih kalorija i biljna vlakna koja doprinose kontroli tjelesne mase, prisili tijelo da se hrani vlastitim masnim rezervama. Do metaboličke pretvorbe masti u energiju dolazi prirodnim putem kroz promjene prehrambenih navika, a poželjno je uključiti tjelesnu aktivnost ukoliko je moguće".

Kako započeti s Liposukcijskom dijetom™?

Specijalno osmišljeni protokol, dostupan je širom svijeta po vrlo pristupačnoj cijeni, a svakako prije započinjanja, autor dijete preporuča da svaki kandidat najprije popuni nutricionistički upitnik, a više informacija se može dobiti online na poveznici ili putem telefona +385 95 800 9922.

Index promocija d.o.o. ne odgovara za sadržaj članka oglašivača i točnost informacija. Molimo vas da se za sve savjete obratite svom liječniku ili ljekarniku.

Pročitajte više