Jeste li i vi makrofil? Ako jeste, uskoro ćete moći ostvariti svoje fantazije

Foto: 123RF

MUŠKARCI koji maštaju o seksu s divovskim ženama pomoću interneta i novih tehnologija mogli bi svoj neobični fetiš ostvariti. Makrofilija, koja podrazumijeva "ljubav prema velikome" odnosi se na ljude koji maštaju o seksu s ljudima koji su znatno veći od njih, a pod znatno veći podrazumijeva se ogromni.

"Njena ljepota i snaga bi me nekontrolirano privlačile, bez obzira na opasnost. Kao superiorno biće, ona ne bi imala obzira prema meni, već bi samo željela zadovoljiti svoje potrebe. Bez obzira na to želi li me pojesti ili iskoristiti kao seksualnu igračku, ja ne bih imao izbora već se samo podvrgnuti njenim željama", rekao je muškarac pod imenom Mark za Broadley.

Ne postoji mnogo studija o ovom fetišu, no one koje su provedene pokazuju da u srcu te neobične ljubavi leže ranjivost i potreba za dominacijom. Iako bi u stvarnosti teško ispunili tu želju, pomoću virtualne tehnologije njihov san bi trebao postati stvarnost. Pomoću Photoshopa i alata za uređivanje videa muškarci s makrofilijom bi mogli uživati u svom fetišu.

"Neki makrofili vole više ljude koji su malo veći od njih, dok drugi sanjaju o pravim divovima. Ova parafilija proširila se posljednjih godina jer je internet odigrao važnu ulogu u njenom omogućavanju. S obzirom na to da se ta parafilija temelji samo na fantazijama, materijal za zadovoljavanja potreba makrofila može se naći samo na internetu", rekao je doktor Mark Griffith za Psychology Today. 

Pročitajte više