Jeste li primijetili očiglednu promjenu u Kolindinom izgledu tijekom kampanje?

Foto: Goran Stanzl/Dubravka Petric/Marko Lukunic/Ivo Cagalj/Igor Kralj/Josip Regovic/Miranda Cikotic/Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

I DOK SE tijekom godine uglavnom držala sigurnog pa se u javnosti pojavljivala u crnim ili barem tamnim odjevnim kombinacijama koje su najčešće bile odijela, Kolinda Grabar-Kitarović je tijekom predizborne kampanje uvela jednu očiglednu promjenu u svoj izgled.

Kolinda se vratila bojama. 

Sinoć se na sučeljavanju na HRT-u pojavila u crvenom, ranije na RTL-u u svijetloplavom, a istu je boju odabrala i za sučeljavanje u prvom krugu izbora kad je kopirala outfit Melanije Trump.

Čak i kad se odluči na neke tamnije varijante odjeće, pazi da to nije potpuno crna pa se tako, primjerice, u Imotskom pojavila u sivom sakou. 

Crninu je odabrala tek tijekom nedavnog posjeta Splitu, no tad su njenu kombinaciju skrivali crni šal i crna zimska jakna pa je moguće da nije bila u potpunosti u crnoj boji.

U Karlovcu se pojavila u zelenom.

U Vukovaru je tamnoplavu kombinaciju razbila maramom sa šarenim uzorkom.

I glasala je u plavoj boji, točnije u plavom sakou sa šarenom maramom oko vrata.

Osim bojama, Kolinda se tijekom predizborne kampanje vratila i nešto ženstvenijim krojevima pa se u stožeru nakon prvog kruga izbora pojavila u strukiranoj sivo-bijeloj haljini s potpisom dizajnera Dalibora Bettija.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz predsjedničke izbore instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: predsjednički izbori

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više