Jeste li skužili ovo? J.Lo je jednim detaljem na pozornici poslala poruku Trumpu

Foto: Guliver Image/Getty Images

TIJEKOM nastupa na Super Bowlu Jennifer Lopez osvrnula se na kontroverznu politiku američkog predsjednika Donalda Trumpa. Na pozornici su joj se pridružile djevojčice, među kojima je bila i njena 11-godišnja kći Emme, a koje su se u jednom trenutku nalazile u osvijetljenim kavezima. Ovaj potez simbolizirao je djecu imigranata koju zadržavaju u kavezima na granici Meksika i SAD-a.

Embed from Getty Images

J.Lo je poslala jasnu poruku kada se za vrijeme pjevanja pjesme Born In The USA Brucea Springsteena omotala u zastavu Portorika. Tim činom Trumpu je poručila da je Portoriko, odakle je i sama podrijetlom, dio Amerike.

Lopez je na svom Instagram profilu također podijelila i video koji pokazuje što se događalo nekoliko trenutaka prije izlaska na pozornicu Super Bowla.

Video prikazuje J.Lo dok moli zajedno sa svojim timom. "Želim da sve djevojčice diljem svijeta nauče kako se boriti za sebe i želim da budu ponosne na sebe. Neki ljudi nas nastoje razdvojiti zidom, strpati u kutije, ali zajedništvo je ono što ovu zemlju uistinu čini velikom", napisala je J.Lo uz objavu.

Embed from Getty Images

Ubrzo se oglasila i Shakira, koja je nastupila zajedno s J.Lo, a koja je i sama Latinoamerikanka.

"Latinoamerikanci trenutno prolaze kroz teško razdoblje u SAD-u i važno je da širimo poruke zajedništva", naglasila je.

 

Pročitajte više