Jeste li spremni za ljeto? Koža će vam uz ove luksuzne proizvode biti zahvalna

Foto: Promo

Porastom temperature i boravkom na otvorenom, naša koža zahtijeva posebnu njegu kako bismo i ljeti i zimi izgledali prirodno i njegovano.

U njezi kože posebno mjesto zauzima zaštita kože od sunca. Doktori već godinama upozoravaju da ne boravimo na otvorenom između 11 i 17 sati zbog štetnosti ultraljubičastog zračenja. Iako UV zračenje pomaže u stvaranju D vitamina koji osigurava ravnotežu kalcija u organizmu, čuva zdravlje kostiju i zubiju, s druge strane krije nedostatke kao što su oštećenje kože u obliku opeklina, isušivanje te starenje kože. 

Kako bismo ljeti više uživali, a manje brinuli o opeklinama i starenju kože, poželjno je opskrbiti se na vrijeme. Uz korištenje krema za lice i tijelo s UV zaštitnim faktorom preporuča se i korištenje laganih losiona koji će hidratizirati kožu. Upravo zato s ponosom predstavljamo Luxea brand čiji proizvodu nastaju u Hrvatskoj, a ističu se inovativnošću i luksuznošću. Akciju na sniženi Luxea asortiman možete iskoristiti do 5. lipnja.

Luxea Sun losion za sunčanje SPF 30 dostupan je po cijeni od 109,90 kn, a žene ga vole jer hrani i hidratizira kožu uz kakao i shea maslac te aloe veru i antioksidanse: zeleni čaj, crveno grožđe, Q10 i vitamin E. Očavarajući miris losiona pružit će vam
osjećaj senzualnosti dok šetate rivom.

Ako ne volite osjećaj masne kože i niste tip koji mirno čeka dok se ulje ili krema ne upiju, možda je Luxea Sun suho ulje za sunčanje SPF 25 pravi izbor za vas. Ovo suho ulje odlično paše uz sva godišnja doba, no ljeti se ističe jer osigurava široki
spektar UVA i UVB zaštite te antioksidativnu zaštitu. Luksuzan je jer sadrži čak 5 dragocjenih ulja od argana, brusnice, borovnice, badema i suncokreta. Jesmo li već rekli da se ulje brzo upija, nije masno te je pogodno u njezi svih tipova kože? Dostupno je po cijeni od 104,90 kn.

Ako ste među onima koje s prvim zrakama sunca izlaze na balkon i prže se, vole brončani ten i preplanulost, marmelada za brzo tamnjenje je proizvod za vas. Upravo ovaj Luxea proizvod pospješuje tamnjenje kože. Marmelada za brzo tamnjenje brzo se upija, ne ostavlja masni trag ni boju na vašoj odjeći. Sadrži sastojke koji hrane kožu te čuvaju prirodnu vlažnost. Ako ju koristite tijekom sunčanja, možete spriječiti isušivanje kože jer marmelada za brzo tamnjenje vraća nježnost vašoj koži. To je luksuz koji si svaka žena želi priuštiti. Uštedite 34 kune i marmelada je vaša po cijeni od 105,90 kn.

I na kraju, ako želite sav luksuz u jednom za sebe ili za svoju najbolju prijateljicu koja se uporno prži na suncu, savjetujemo Luxea set za tijelo bronze&glow

U setu se nalaze suho ulje za sunčanje SPF 25 (200 ml), marmelada za brzo tamnjenje (200 ml) te suho ulje sa zlatnim česticama (50 ml). Setom dobivate sve što vaša koža ljeti traži – široki spektar UVA i UVB zaštite, SPF 25, brzo upijajuće sredstvo koje ne ostavlja masan trag na koži ili na odjeći. Posebno je luksuzno suho ulje sa zlatnim česticama koje hidratizira i njeguje, vraćajući nježnost i mekoću vašoj koži. 

@casusal.lori na svom Instagram profilu napisala je: Ovo je čista ljepota. Toliko sam zaljubljena u ovo Luxea ulje. Naručite ga odmah.

Kada izađete na ljetni koncert, na vašoj koži će lagano svjetlucati zlatne čestice koje će dodatno naglasiti vašu ljepotu. Uz ovaj set za tijelo bronze&glow, božanstveni miris te senzualan dašak glamura u večernjim izlascima dolaze gratis uz ovaj set za
tijelo bronze&glow.

Luxea zapravo predstavlja malu dnevnu dozu luksuza kojeg si želite priuštiti. Uvjerite se i sami i pogledajte sniženi asortiman Luxea proizvoda, akcija na www.sve.hr traje do 5. lipnja.

Pročitajte više