Jeste li znali da je Saget bio u svakoj epizodi serije Kako sam upoznao vašu majku?

Foto: Twitter

OSIM što se zauvijek upisao u povijest ulogom Dannyja Tannera u seriji Puna kuća, Bob Saget bio je dio još jedne megapopularne serije.

Riječ je o seriji Kako sam upoznao vašu majku gdje je Bob Saget godinama bio narator. Svih devet sezona serije Bob Saget je bio glas starijeg Teda Mosbyja koji priča dogodovštine svojoj djeci.

"Bob Saget bio je stariji mudriji 'ja' devet godina u seriji Kako sam upoznao vašu majku. Bio je najljubazniji, najljepši, najsmješniji čovjek koji je pružao najveću podršku. Tako je lako bilo biti u njegovoj blizini", oprostio se glumac Josh Radnor koji je utjelovio mladog Teda.

"Patio sam od imposter sindroma kada je serija počela, mislio sam da će otkriti koliko ništa ne znam i da će me izbaciti sa snimanja i poslati kući. Kad bih tih dana sreo Boba na setu, on bi uvijek govorio kako mi je odlična izvedba i kako se trudi proučavati me da pogodi sve vokalno. Bodrio me i govorio da imam pravo biti tu i glumiti taj lik", prisjetio se i dodao da su imali posebnu vezu i da su barem jednom godišnje, i nakon završetka snimanja serije, odlazili na večere zajedno i razgovarali o životu.

"Bob je dokazao da možeš biti duhovit, uspješan i drag", poručio je Radnor. "Beskrajno sam zahvalan što je serija Kako sam upoznao vašu majku dovela Boba u moj život. Pamtit ću taj glas dok sam živ", zaključio je.

Serija Kako sam upoznao vašu majku prikazivala se od 2005. do 2014., a Saget je davao glas za svaku epizodu.

Podsjećamo, Saget je pronađen mrtav u hotelskoj sobi. Imao je 65 godina.

Pročitajte više