Joe Pesci gleda Sam u kući u novoj reklami, gledatelji joj zamjerili samo jedno

Screenshot: YouTube

NAKON što je krajem prošle godine Macaulay Culkin ponovo zaigrao Kevina i omiljenom božićnom filmu udahnuo novi život, Google je snimio novu reklamu za svog asistenta, a u ovoj se pojavljuje i Joe Pesci.

Joe Pesci, odnosno Harry Lyme u klasiku iz 1990. i njegovom nastavku dvije godine kasnije, u novoj reklami sjedi s prijateljima i gleda 38-godišnjeg Culkina kako rekreira neke od najpoznatijih scena iz filma.

Pesci u reklami svojim prijateljima objašnjava ono što je svima očito. "Sam je u kući...znate, ime filma je Sam u kući. Samo što je odrastao sad...", govori legendarni Pesci koji zatim okuplja prijatelje i govori im kako slijedi njegov veliki dio.

"Bolje da se izgubimo prije nego što nas netko vidi", čuje se iz Culkinove reklame na koju su fanovi imali tek jednu zamjerku – da u njoj nije bilo lopova Harryja i Marva, odnosno Pescija i Daniela Sterna.

Reklamu je na društvenim mrežama podijelio i Macaulay Culkin. "Sviđa mi se ovo! Ali zašto Pesci nije morao obući kostim?" napisao je na Twitteru.

Gledatelji su bili puni hvale za reklamu, ali i za izgled Joea Pescija za kojeg ljudi kažu da izgleda mlađe nego u filmu iako mu je 75 godina. Gledatelji reklame imali su tek jednu zamjerku. Naime, mnogi su se pitali zašto je u njoj samo polovica "ljepljivih" odnosno "mokrih" bandita jer Daniela Sterna, kao ni u prvoj reklami, nema.

Pročitajte više