Joey otkrio zašto godinama nije glumio nakon završetka Prijatelja: "Mračno vrijeme"

Screenshot: Youtube

ISPOSTAVILO se da je Matt LeBlanc pun ljubavi kao i njegov legendarni lik iz Prijatelja.

LeBlanc se proslavio ulogom Joeyja Tribbianija iz Prijatelja, kojeg je glumio 10 sezona između 1994. i 2004. godine. Nakon što su Prijatelji završili LeBlanc je nastavio glumiti Joeyja u spin-offu pod nazivom Joey, koji je otkazan nakon samo dvije sezone.

Ali daleko od očiju javnosti glumac je zaustavio svoju karijeru kako bi pomogao svojoj kćeri Marini, koja je oboljela u dobi od samo osam mjeseci. LeBlanc se vjenčao s Melissom McKnight, američkom glumicom, i s njom dobio Marinu.

LeBlanc je počeo primjećivati ​​da nešto nije u redu kada je njegova kći uvijek padala na lijevu stranu kod puzanja. Na kraju joj je dijagnosticirana kortikalna displazija, poremećaj mozga koji utječe na neurološke funkcije.

LeBlanc i McKnight razveli su se u listopadu 2006., Joey je otkazan dva mjeseca ranije, čime je okončan njegov 12-godišnji angažman kao Joey Tribbiani. To razdoblje u svom životu opisao je kao "mračno vrijeme" u intervjuu za The Mirror.

"Godinama gotovo da i nisam izlazio iz kuće. Izgorio sam. Htio sam da nemam obaveza i da me nigdje nema. I bio sam u poziciji da to učinim. Većina glumaca zove svoje agente i pita što imaju za njih. Nazvao sam svog i rekao mu da izgubi moj broj na nekoliko godina. Bilo je to mračno vrijeme. Skoro sam doživio živčani slom", rekao je glumac.

Pet godina je pauzirao od glume

LeBlanc je najavio da će uzeti jednogodišnju stanku s televizije, no to se na kraju pretvorilo u pet godina. Tijekom tog razdoblja živio je na ranču u Kaliforniji sa svojom kćeri. 

"Mojoj kćeri dijagnosticiran je problem s mozgom. Bilo je to vrlo mračno razdoblje, ali uspjeli smo ga prebroditi. Kako kažu, ono što te ne ubije, ojača te", kazao je.

"Nije mi se dalo biti smiješan. Događalo mi se mnogo toga u osobnom životu. Znao sam da ništa ne propuštam. Okušao sam se u svijetu slavnih. Malo sam tulumario. Ali tamo nije bilo ničega što bi me moglo ispuniti. Mislim, imam piva u hladnjaku kod kuće", dodao je LeBlanc čija je kći danas zdrava 18-godišnjakinja.

Pročitajte više