John Terry prevario djevojku s plavokosom tinejdžerkom

RAZUZDANI branič Chelsea i velika zvijezda engleske nogometne reprezentacije nikako se ne može suzdržati od seksa s napaljenim klinkama. Iako mu je njegova prekrasna 24-godišnja djevojka Toni čak osam puta oprostila nevjeru, Terryja to očito ne zabrinjava previše.

U zabavu se ovaj put upustio s 17-godišnjom plavušom Jenny Berker, koju je upoznao samo sat vremena prije nego li je s istom viđen u svom 100 tisuća funti vrijednom Bentleyju.

Vatrena navijačica Chelsea ugledala je Terryja na parkiralištu i skupa s prijateljicama pohitala po autogram. No, plavuša je osim autograma dobila i priliku za vožnju automobilom, a možda i još nešto, s obzirom na Terryjevu više puta dokazanu darežljivost.

Terry je zapalio fitilj pohotnim SMS porukama, u kojima je nagovarao Jenny da mu pošalje svoje razgolićene fotografije. Jenny je Terryju dala broj kako bi je mogao pozvati na božićni party kluba Chelsea. No, javio se već nakon sat vremena s maštovitom ponudom. Želio je da se Jenny vrati na parkiralište kako bi joj dao probni poljubac. Prije toga već su se dogovorili za večernje druženje.

"Rekao mi je da mu se sviđa moj jezik. Ušli smo u automobil, Terry je stavio jedan od seksi CD-a Luthera Vandrossa i počeli smo se ljubiti. Stavio je moju ruku na svoje prepone i neko smo se vrijeme mazili. Potom je prebacio ruku s prepone na dugmad svojih traperica, kasnije i u svoje bokserice. Znate kako ide, jedna stvar povlači drugu. Ali, nismo se seksali. Nisam mu željela dati lako kao i većina drugih cura." - kazala je Jenny.

Nogometaš je sljedeći dan nastavio obrađivati njezinu prijateljicu. U SMS porukama koje joj je slao između ostalog stoji:  "Bože, želim vas obje, želim gledati kako se ližete i poslije obrađujete mene i moj veliki k..... Priuštit ću van najjbolji seks koji ste ikada doživjele. Želim vas sad, pošaljite mi vaše zločeste fotke."

Pročitajte više