Još jedna žena optužila Diddyja za seksualno zlostavljanje

Foto: EPA

Sean John Combs poznatiji kao Diddy suočava se s još jednom tužbom. Mnoge djevojke tvrde da ih je Diddy namamio obećanjima o napretku u karijeri, no Crystal McKinney tvrdi da je njegov plan bio daleko zlokobniji.

Bivša manekenka Crystal McKinney u tužbi, do koje je došao TMZ, tvrdi da je 2003., kada je imala 22 godine, pozvana na Tjedan muške mode u New Yorku gdje je upoznala Diddyja. On ju je pozvao u svoj studio.

Kaže da su nedugo nakon njihovog dolaska Combs i kolege pili konjak i pušili joint. Povukla je dim, za koji je rekla da je bio vrlo snažan i da se osjećala kao da lebdi. Tvrdi da je joint bio pomiješan s narkotikom ili drugom drogom.


Crystal McKinney 1998. godine

Crystal kaže da je Combs tada zahtijevao od nje da ga slijedi u kupaonicu, gdje se, kaže, nabio na nju, počeo je ljubiti i gurnuo joj glavu do svog međunožja prije nego joj je naredio da ga oralno zadovolji. Ona ga je odbila, a on joj je tad, tvrdi manekenka, gurnuo glavu i prisilio je na oralni seks. 

Osjećala je moralnu obvezu da progovori

Počela se udaljavati od njega, ali je tada osjetila vrtoglavicu i izgubila je svijest. Sljedeće čega se sjeća je da se probudila u taksiju i shvatila da je bila seksualno napadnuta. Iz tužbe nije jasno misli li na spomenuti oralni seks ili na neki drugi seksualni čin koji se možda dogodio dok je bila u nesvijesti.

Tvrdi da je nakon toga izbačena iz manekenske industrije i pala je u tešku depresiju. Crystal kaže kada je vidjela vijesti o tužbama koje su pokrenule Cassie i druge djevojke, "znala je da ima moralnu obvezu progovoriti."

Podsjetimo, repera je u studenom 2023. godine za seksualno zlostavljanje optužila bivša djevojka Cassie Ventura. Tvrdila je kako ju je fizički zlostavljao i silovao tijekom njihove dugogodišnje veze. 

Kratko nakon njezinih optužbi je u javnost isplivala još jedna. Joi Dickerson-Neal navela je kako ju je Diddy drogirao i silovao. Još ga je jedna žena, koja je htjela ostati anonimna, optužila za seksualno zlostavljanje, a onda je optužen i za trgovinu ljudima u svrhu seksualne eksploatacije. On sve demantira.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.