Još manje od dva tjedna do zagrebačkog "koncerta za dušu" klape Maslina

OSTALO je još manje od dva tjedna do velikog koncerta klape Maslina u Hypo centru. Dvorana "Kornati" u Hypo centru 28. travnja osjetit će "Vitar s mora" u izvedbi popularne klape, poznate po tome što puni velike dvorane i svoju publiku već na prvoj pjesmi diže na noge.

Svojom uspješnicom "Da te mogu pismom zvati" obilježili su prošlo desetljeće i započeli klapsku revoluciju te pridonijeli tome da se klapska glazba zavoli u susjednim zemljama, a posebno u Slovačkoj i Poljskoj. Koncertni spektakl "Ne damo te pismo naša", koji je povodom 100-te godišnjice Hajduka održan prošle godine na Poljudu, pred prepunim stadionom, svakako je obilježio jedan dio hrvatske glazbene povijesti.

Klapa Maslina neraskidivo je vezana uz opus pjesama koje je Arsen pisao za njih 

Na nadolazeći zagrebački koncert klapa Maslina je pozvala i svoje dugogodišnje prijatelje i suradnike, Arsena Dedića i Gabi Novak da im se te večeri pridruže na pozornici. Cijela karijera Branka Bubice i klape Maslina neraskidivo je vezana uz opus pjesama koje je Arsen pisao za klapu ili ih je klapa obradila na svoj jedinstveni način s prepoznatljivim  šibenskim rukopisom.

Klapa će na koncertu u prvom dijelu predstaviti svoje kultne pjesme, a u drugom djelu predstaviti pjesme s novog albuma "Vitar s mora" i izvesti nekoliko pjesama s Arsenom. Biti će to koncert za sve istinske ljubitelje glazbe i "koncert za dušu.

Karte za veliki koncert u četvrtak, 28. travnja možete kupiti preko sustava Eventima, u Croatia Recordsu (Bogovićeva 5), Tvornici kulture (Ljudevita Posavskog 1), Integralu (pothodnik), Daily Newsu u Hypo centru (Slavonska avenija 6).

Nakon Zagreba, u subotu 30. travnja klapa će nastupiti u svom rodnom gradu, Šibeniku, na rivi. Očekuje ih i niz nastupa u Sloveniji na velikoj  klapskoj turneji koja se nastavlja.

Pročitajte više