Josip Juranović sutra ima crkveno vjenčanje sa svojom Lanom: "Osvojila me odmah"

Foto: Instagram

NAKON što su prošle godine imali građansko vjenčanje, hrvatski reprezentativac Josip Juranović i Lana Miholjević sutra će se vjenčati i u crkvi. Nogometaš će nakon današnjeg treninga reprezentacije napustiti kamp u Rijeci, ali vraća se u četvrtak.

Par se zaljubio prije pet godina u Splitu dok je Juranović igrao u Hajduku, a Lana bila na fakultetu. Zaručili su se prije dvije godine upravo u Splitu, a Juranović je zaprosio svoju odabranicu tijekom proslave njezine prvostupanjske diplome.

"Upoznali smo se preko prijatelja. Lana me osvojila odmah, premda o nogometu nije znala puno. No uz mene ga je zavoljela i danas ne propušta nijednu moju utakmicu. Ako je ne može gledati uživo, prati je na televiziji. Svaki slobodan trenutak koristimo da se vidimo.

Češće Lana putuje u Škotsku, premda i ona nema puno vremena zbog studija. Zajedničko vrijeme najradije provodimo u prirodi ili kod kuće. Oboje volimo šetnje i društvene igre. Dok smo živjeli u Splitu i u Varšavi, stalno smo bili negdje u điru", ispričao je ranije Juranović.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.