Josipa iz ŽNV-a u bikiniju pokazala kako joj tijelo izgleda nakon 8 mjeseci

Foto: Instagram

OSAM mjeseci nakon što je ušla u "Život na vagi", Josipa Lopac s pratiteljima je na Instagramu podijelila svoj napredak. U show je ušla sa 143,4 kilograma, a izašla s 91,9 kilograma, no nastavila je vježbati daleko od kamera.

"Nakon 8 mjeseci rada na sebi, moje tijelo izgleda ovako... Evo, pošto svakodnevno dobijem od vas puno istih ili sličnih pitanja u vezi mog tijela... Imam li višak kože, strija i tako dalje? Dakle, imat ću višak kože najviše na bedrima jer nemoguće je da mi se sve povuče. Imam sreće što mi se trbuh povlači i s tim barem neću imati problema. Strija također imam, što starih od debljanja, što novih od mršavljenja. Ruke iste tako, a i koža mi visi tako da ću to jednog dana riješiti operacijom. I ono najvažnije za kraj. Ne brinu me strije niti višak kože, nisam ih dobila preko noći niti ću ih riješiti preko noći", poručila je.

Objavila je i jednu usporednu fotografiju kako bi se vidjela razlika između nje sada i prije osam mjeseci.

Josipa je iz Senja, po zanimanju je prodavačica, a završila je i tečaj za vizažisticu. U show se prijavila zato što je odlučila promijeniti nezdrave navike i zato što je smatrala da zbog debljine ne može postati majka.

Pročitajte više