Josipa Kusić o izjavama Gorana Bareta: Poludjet ću, nije on čovjek koji bi me fascinirao



MANEKENKA Josipa Kusić komentirala je za Index navode Gorana Bareta, koji tvrdi kako su neko vrijeme bili zajedno. Objasnio je i da je Josipa htjela preko njega ući u jet-set te da je pijana tražila utjehu kada je bila tužna.  "Upravo su me zvali. Poludjet ću i uopće ne želim komentirati gluposti. Čovjek ne zna što bi rekao. Radi album, radi neku reklamu i ide mene miješat. Ja sam rekla sto puta, cijenim ga kao umjetnika, ali on nije neki čovjek koji bi mene fascinirao. Svi znaju kakav je moj tip muškarca jer ja imam dečka preko dvije godine i stvarno sam poludjela", komentirala je Josipa.

"Ja poznajem njegovoj menadžera koji mi je susjed u kvartu. Bareta sam upoznala površno, preko njega. Majke su mi bila najdraža grupa nekad, slušala sam ih i išla na koncerte", otkrila je manekenka. "Vjerojatno je to rekao da bi reklamirao album, ne znam zašto bi me miješao u te stvari", smatra Josipa.

Na izjave Gorana Bareta, koji je rekao kako je Josipa željela da je on ubaci u jet - set, Kusić se zapitala kako Bare sebe smatra pripadnikom svojevrsne elite. "Goran Bare sebe smatra jet-setom i ja sam patila od toga da se ubacim u taj svijet? I onda nisam našla nikakvo rješenje osim Gorana Bareta? Čini li vam se da ja stvarno patim od toga da budem u medijima i elitama?", zapitala se manekenka za kraj razgovora.

Pročitajte više