Josipa Lisac o Aleksandri Prijović: Za neke koncerte je pola karata podijeljeno...

Foto: Dalibor Urukalovic/Pixsell

FENOMEN Aleksandre Prijović posljednjih je dana glavna tema u regiji. Činjenica da je uspjela rasprodati čak pet koncerata u Zagrebu izazvala je puno pažnje, kako obožavatelja tako i poznatih osoba. Sada se o njezinim nastupima oglasila i Josipa Lisac.

"Zašto ne bismo imali svoj izbor?" odgovorila je na upit novinarke srpskog N1 o "gostima cajki u Hrvatskoj". "I ja imam pune i rasprodane koncerte, i drugi imaju pune i rasprodane koncerte, nema tu ljubomore. Ne želim reći ništa protiv", naglasila je glazbena diva.

"Pogotovo ako još ima ljudi koji su platili karte, pa to je fantastično. Jer znam za neke koncerte za koje je pola karata podijeljeno. Ima li pravde? Ne znam. Ali ako ste spremni za koncert i možete ga rasprodati, super! Nema riječi", opisala je. "Riječi tu zvuče glupo. Kad se napravi reportaža s koncerta, vidi se sve", zaključila je. 

Apsolutna rekorderka

Podsjetimo, Aleksandra Prijović održala je peti koncert u Areni Zagreb i postala apsolutna rekorderka. Na petom koncertu su se, kao i na prethodnima, okupile tisuće Aleksandrinih obožavatelja.

O Aleksandri se u Hrvatskoj, ali i regiji, ovih dana najviše priča. Ne postoji osoba koja nije čula da Prijović ima koncerte u Areni Zagreb, kao što ne postoji korisnik društvenih mreža koji nije vidio barem jedan video s njezinog koncerta.

Karte za koncerte razgrabljene su preko noći, točnije, ulaznice za prva tri koncerta prodane su u 24 sata, dok je za četvrti bilo potrebno malo više od 48 sati. I peti koncert prodao se u svega nekoliko dana. 

 

Pročitajte više