Josipa Lisac u Nišu otpjevala "Đelem, Đelem" i dobila ovacije

JOSIPA LISAC održala je koncert pred dvije tisuće ljudi u Nišu te još jednom, u posljednjih nekoliko mjeseci, potvrdila svoju veliku popularnost u Srbiji. "Jedna od najvećih glazbenih diva i najautentičnija pojava eksmuzičke scene SFRJ", kako je zovu srpski mediji, pjevala je na ljetnoj pozornici u Tvrđavi. Publiku je oduševila svojim starim hitovima, posebno onima s najpoznatijeg albuma "Dnevnik jedne ljubavi", no nije izostala reakcija niti na nove pjesme s albuma "Živim po svome".

" Vi ste jedna od najboljih publika pred kojima sam pjevala"

Josipu je još na prošlogodišnjem velikom koncertu u Beogradu iznenadilo to što je tamošnja publika vrlo dobro upoznata s njenim novim pjesmama, a isto tako, mlađa je generacija tada bez problema pjevala njene stare hitove. Slušatelje u Nišu nije omela niti kiša. Josipa je rekla da joj je žao što moraju "sjediti na kiši", ali joj je drago što mogu "čuti njenu umjetnost". "Divni ste, vi ste jedna od najboljih publika pred kojima sam pjevala. Ovo je poseban dan za mene i osjećam se sjajno", rekla je naša pjevačica okupljenima u Tvrđavi.

"Šaban je bio sjajan pjevač i čovjek"

Posebno glasan pljesak i ovacije dobila je kad je otpjevala pjesmu "Đelem, Đelem" u čast pokojnog velikana romske glazbe, Šabana Bajramovića. "Ovo nije moj fah, ali evo, za vas sam malo improvizirala. Šabana sam srela prije par godina u Zagrebu i to je bio sjajan pjevač i čovjek", rekla je Josipa. Sav prihod s njenog koncerta ide u opremanje prve Sigurne kuće u Nišu.

Pročitajte više