Josipa Lisac u prosincu nastupa za svog nikad prežaljenog Karla

Foto: Ivica Galovic/PIXSELL

TRADICIONALNI koncert Josipe Lisac posvećen njezinom glazbenom i životnom partneru Karlu Metikošu ove godine, u znaku 30. godišnjice njegove smrti, donosi 19. prosinca u KD Vatroslava Lisinskog presjek 50 godina njezina umjetničkog stvaralaštva.

Već više od dva desetljeća prosinac je rezerviran za Josipine koncerte za Karla, a i ovoga puta nastup pun glazbe posvećen je njezinoj najvećoj ljubavi, stoji u najavi.

Pune četiri godine nakon posljednjega nastupa u Lisinskome i trideset godina od smrti glazbenoga i životnoga partnera Karla Metikoša Josipa Lisac vraća se 19. prosinca na veliku pozornicu s koje će publiku provesti kroz svoj nezaboravan glazbeni opus.

U dvoranu koju je do sada rasprodala mnogo puta glazbena umjetnica i ovoga puta dolazi u pratnji svog benda.

Publika će imati priliku uživati u klasicima iz Josipina repertoara kao što su Boginja, O jednoj mladosti, Dok razmišljam o nama, 1000 razloga, Živim po svome, Vjerujem ti sve, Gdje Dunav ljubi nebo, Hir, hir, hir, Danas sam luda, Magla te novije Tu, Tebi putujem i Daleko. 

Ulazak na koncert bit će moguć isključivo uz predočenje važeće EU digitalne covid-potvrde (u elektroničkom ili papirnatom obliku). Brzo antigensko testiranje moguće je obaviti na dan koncerta od 18 do 19:30 u prostorima Lisinskog.

Pročitajte više