Josipa Lisac vraća se koncertima nakon tromjesečne pauze zbog bolesti

Foto: Press

PJEVAČICA Josipa Lisac ovoga se vikenda vraća koncertima nakon tromjesečne pauze uzrokovane problemima s išijasom, a prvi na redu je koncert u zagrebačkoj dvorani Vatroslav Lisinski u subotu 27. svibnja.

Posljednji njezin koncert bio je također u Lisinskom u veljači ove godine, kojim je trebala započeti turneju obilježavanja 50 godina albuma Dnevnik jedne ljubavi. Na termin drugog koncerta, originalno zakazanog za 25. veljače, umiješala se bolest i koncert je odgođen.

Koncert prvotno zakazan za 25. veljače rasprodan je u rekordnom roku, a unatoč pomicanju za puna tri mjeseca, na novi termin 27. svibnja, tek je nekoliko desetaka ljudi vratilo ulaznice, koje su se pak pri ponovnom puštanju u prodaju rasprodale u svega sat vremena. Josipa i njezin bend u Lisinskom tako će nastupiti ove subote, a sve ulaznice kupljene za odgođeni koncert vrijede i za ovaj novi datum.

Nakon koncerta u Lisinskom Josipa za ovo ljeto ima dogovorene nastupe u Zaprešiću, Ptuju i Puli, a novi koncertni termini bit će objavljeni uskoro.

Pročitajte više