Josipa Pavičić zaručnika povela na reviju na kojoj su prikazane i crne vjenčanice

JOSIPA PAVIČIĆ YO sinoćnje je revije na Fashion.hr pratila u društvu zaručnika, bogatog 37-godišnjeg talijanskog poduzetnika i bivšeg nogometaša Nice Berardinija. Jedna od kolekcija koje je par pogledao bila je i ona Ivice Skoke, koji je predstavio crne ekstravagantne haljine od kojih su neke izgledale i kao vjenčanice.

Sve za ljepotu

Josipa je, baš kao i mnoge druge poznate dame, na reviju došla tek u kratkoj haljinici i sandalicama pa se tijekom večeri - smrzavala. Kad su revije završile, brzinski je navukla kaputić, noge omotala crnom dekicom (kakvom je i Hamed Bangoura tijekom revije pokrivao Alku Vuicu, op.a.), a Nico je pohitao da je zagrije toplom zagrljajem.

Podsjetimo, bivša pjevačica, spisateljica, novinarka i TV voditeljica nedavno je otkrila kako ju je Nico zaprosio te će uskoro stati pred oltar: "Udat ću se, to je sigurno, zaprošena jesam, to je zaista osoba koju volim i s kojom želim biti. Njegov način odgoja je sličan mojem, on je Talijan, voli svoju obitelj, poštuje je, jako je otvoren i duhovit i izvrsno se uklopio u moju obitelj. Poštujem tradicionalne vrijednosti i udat ću se u crkvi. Smatram da je brak sveti čin i zaista sam zadovoljna kako se sada stvari razvijaju na privatnom planu. Voljela bih posjetiti Škotsku u proljeće, imam neku viziju medenog mjeseca u srednjovjekovnom dvorcu koji je pretvoren u hotel".

> Prva večer Fashion.hr-a: Raj za modne fetišiste i grčke božice

Pročitajte više