Josipović se pohvalio na Facebooku: "Bilo je puno parodija na spot, ali najbolja je mala Eleni"

Screenshot: Facebook

BIVŠI hrvatski predsjednik Ivo Josipović nije je proslavio na nedavno održanim izborima, no njegovi spotovi izazvali su pravu lavinu reakcija - kao i parodija na istu temu.

"Da smo dobili glasova, koliko smo dobili pohvala ili pokuda za naš anti-spot, imali bismo dvotrećinsku većinu u Saboru", poručio je Ivo Josipović na svojem službenoj Facebooku.

"Bilo je i puno parodija na spot. Ali, najbolju alternativnu izvedbu ostvarila je mala Eleni Mavrinac iz Rijeke. Jučer sam imao čast i osobno upoznati malu Elenu i njenu mamu Jelenu koja nam je poslala snimku", dodao je Josipović koji je i objavio video slatkice koja je udarala u ritmu te uzvikala "Naprijed Hrvatska". 

Eleni Mavrinac u spot

Da smo dobili glasova, koliko smo dobili pohvala ili pokuda za naš anti-spot, imali bismo dvotrećinsku većinu u Saboru! :-)Bilo je i puno parodija na spot. Ali, najbolju alternativnu izvedbu ostvarila je mala Eleni Mavrinac iz Rijeke. Jučer sam imao čast i osobno upoznati malu Elenu i njenu mamu Jelenu koja nam je poslala snimku. Pogledajte!

Posted by Ivo Josipović on Sunday, December 6, 2015

Pročitajte više