Jovan i Paulina otkrili što se između njih dogodilo kad su se kamere ugasile

Screenshot: RTL

NAKON što je u finalu showa "Ljubav je na selu" kamera uhvatila Jovana i Paulinu u prilično bliskom susretu, otkrili su što se dalje događalo između njih. 

Paulina Tomičić je pred kamerama Jovanu sjela u krilo i priznala mu da se "sva trese koliko je on pali", a rekla mu je i da je sama u sobi te da želi "da ovu večer iskoristimo najbolje što možemo". 

Iako se Jovan tom prilikom složio da treba iskoristiti priliku, za RTL je otkrio da se između njih dvoje ništa nije dogodilo. 

>>>Kamere snimile Jovana i Paulinu u klinču: "Sva se tresem koliko me pališ"<<<

"S Paulinom nije ništa bilo. Nije se išlo u sobu jer sam bio siguran da je to sve bio dogovor između Ivane, Ružice i nje. Večer je završila zabavom, ali ništa nije bilo, sumnjao sam da su to njih tri smislile", podijelio je svoje sumnje i otkrio da se s djevojkama i dalje čuje, ali da nema romantičnih susreta. 

Rekao je da se nakon finala nije vidio s Paulinom te da je svatko krenuo svojim putem, a priču je potvrdila i ona. 

>>>Atraktivna Paulina poljubila Jovana: "Bit ću sama u svojoj sobi"<<<

"Malo smo se ljubili, ali nije došlo do sobe. Dogovorili smo se da nije to za pred ljudima. Nismo se vidjeli, ali smo se čuli. Ako ćemo se jednog dana ponovno vidjeti, opet ću ga ljubiti. Ja bih uvijek to ponovila s njim. Kad god bih ga vidjela, bila bih s njim. Ali ne za brak, naravno, nego ovako, kako on kaže, kreš varijanta", ispričala je Paulina, ali i otkrila da trenutno nije u vezi jer ju je dečko ostavio zbog showa. 

"Nije me mogao gledati s Jovanom, ali to nije kraj svijeta", zaključila je ona.  

Pročitajte više