Julia iz Frankfurta milijunta je putnica Croatia airlinesa: Hrvatska je prekrasna, more je savršeno

Foto: Index

PRIGODNOM svečanosti danas je u splitskoj zračnoj luci dočekana milijunta putnica Croatia airlinesa u ovoj godini, Njemica Julia Susanne Halbritter. Julia je doletjela iz Frankfurta sa suprugom i kćeri. Putuju na otočić Sveti Klement u blizini Hvara. Već su dolazili u Hrvatsku i vrlo im je lijepo kod nas. Planirali su ostati devet dana.

Dvije besplatne povratne karte poklon za milijuntu putnicu

Poklone su Juliji uručili predsjednik Uprave Croatia Airlinesa Krešimir Kučko i direktor Zračne luke Split Lukša Novak. Julia i suprug mogu birati destinaciju za koju leti Croatia Airlines, a o povratku se ne moraju brinuti jer su nagrađeni povratnim zrakoplovnim kartama.

"Ovo je iznenađenje. Let je bio dobar, suprug je bio u kokpitu, svi su jako ljubazni, pilot, kopilot. Hrvatska je prekrasna, dolazili smo ranije, jedrili smo. Sunčano je, more je savršeno", kazala je Julia.  

Croatia Airlines po prvi put će u godini prevesti dva milijuna putnika

Kučko je istaknuo kako je milijunti putnik Croatia Airlinesa ove godine zabilježen najranije u povijesti tvrtke, 11 dana ranije nego lani. Ove godine planiraju prevesti rekordnih dva milijuna putnika.

Croatia Airlines u floti ima 14 zrakoplova i izravno lete u 39 europskih odredišta u 24 država. Tijekom vrhunca sezone imat će 105 letova na dan. Rast prometa ostvaren je, među ostalim, i uvođenjem novih sezonskih linija iz Zagreba za Stockholm, Oslo, Helsinki i Bukurešt.

 

Pročitajte više