Julianne Moore u psihološkom trileru

JULIANNE MOORE, ove godine nominirana za čak dva Oscara, već je popunila ostatak godine filmskim projektima.

Glumica je upravo potpisala ugovor za SF triler ´The Forgotten´ redatelja Josepha Rubena, poznatog po filmu ´Return to Paradise´.

Moore će tumačiti lik Telly Parette, majke koja se očajnički pokušava pomiriti sa smrću 8-godišnjeg sina. Zaprepaštena je kad joj psihijatar kaže da je izmislila osam godina sjećanja na sina kojeg nikada nije imala. No, kad se sretne s drugom pacijenticom sličnog iskustva, Telly započinje misiju kojom želi dokazati da je njezin sin postojao te da ona nije bolesna.

Scenarij za film producentske kuće Revolution Studios, čije snimanje započinje prije kraja ove godine, potpisuje Gerald DiPego, poznat po filmovima ´Anđeoske oči´ i ´Fenomen´.

Distribucija filma predviđena je za iduću godinu.

Moore, nominirana za Oscara za uloge u filmovima ´Daleko od raja´ (glavna) i ´Sati´ (sporedna uloga), snimat će u drugoj polovici godine s Pierceom Brosnanom romantičnu komediju ´Laws of Attraction´ Michaela Catona-Jonesa.

Prije toga je trebala snimiti triler ´Without Apparent Motive´ s Richardom Gereom, no projekt kuće Splendid Pictures je propao zbog nedovoljnih financijskih sredstava.

Među Rubenove filmske uspjehe ubrajaju se ´Neprijatelj u mom krevetu´, ´Money Train´ i ´The Good Sun´.

Pročitajte više