Junak Reala ljubi novinarku koja je zbog prvog spoja s njim doletjela iz Argentine

Foto: Profimedia/Instagram

REALOV junak utakmice protiv Napolija je Federico Valverde koji je Madriđane odveo do pobjede fantastičnim potezom o kojem će navijači sigurno još dugo pričati.

No, mi smo tu da provjerimo s kim će Valverde slaviti nakon što je na terenu proslavio s Modrićem.

25-godišnji Urugvajac u braku je s pet godina starijom sportskom novinarkom Minom Bonino. Vjenčali su se 2022. godine, tri godine nakon što su prohodali. Upoznali su se online, a Mina je na prvi spoj s nogometašem doletjela u Španjolsku iz Argentine. Počeli su živjeti zajedno dva mjeseca nakon prvog spoja.

U braku su dobili dva sina. Stariji je rođen 2020. godine, a mlađi je na svijet stigao ljetos.

Suprug je upoznao s idolom - Sergijem Ramosom

I prije veze s nogometašem Real Madrida Argentinka Mina bila je poznata javnosti. Naime, u rodnoj zemlji veoma je poznata novinarka i voditeljica te influencerica. Na Instagramu je prati skoro milijun ljudi. U karijeri je intervjuirala brojna poznata sportska lica, no suprug joj je ipak, otkrila je jednom, omogućio da upozna svog najvećeg idola - Sergija Ramosa.

Mina i danas radi kao sportska novinarka te često izvještava o Real Madridu i o svom suprugu.

Na Instagramu bez filtera objavljuje kako izgleda majčinstvo.

Podsjećamo, Real Madrid je u uzbudljivoj utakmici 2. kola skupine C Lige prvaka pobijedio Napoli 3:2. Domaćini su poveli golom Ostigarda u 19. minuti, da bi Real okrenuo golovima Viniciusa u 27. i Bellinghama u 34. minuti. Napoli se vratio nakon kontroverznog penala u 54. minuti, a pobjedu Realu je fantastičnim udarcem donio Valverde u 78. minuti iako se gol piše kao autogol Mereta.

Pročitajte više