Jure Brkljača ima novu pjesmu: "Motivacijska je i ima vrlo snažnu poruku"

Foto: Hrvoje Banić

NAKON niza svojih autorskih pjesama, pjevač Jure Brkljača ponovo je udružio snage s Miroslavom Rusom u novoj pjesmi Sreća je propast za tugu.

Ne postojim kad nisi tu, Ovo je istina, Znao sam, Lipa, Prozor, samo su neke od pjesama koje su se našle na njihovom dosadašnjem zajedničkom glazbenom putu. O novom uratku, kao i nastavku uspješne suradnje s Rusom Jure je imao samo riječi hvale, a otkrio je što još sprema u skorije vrijeme.

Jure se okušao i kao kantautor, predstavljajući nekoliko svojih pjesama kao što su Ono što osjećaš ti, Ona me vuče, Pristani na sve, Postoji san.

"Ovo je motivacijska pjesma sa snažnom porukom"

"Sreća je propast za tugu moja je nova pjesma koju autorski potpisuje Miroslav Rus, a s kojim me veže dugogodišnja suradnja, kao i prijateljstvo. Mogu reći da me jako raduje svaki naš novi projekt, pa tako i ovaj. Ujedno se ovim novim singlom otvara put ka drugom albumu i jednom novijem zvuku koji će nositi ostale pjesme, no o tome jednom drugom prilikom", rekao je Jure.

"Za sada bih volio da uživate u Sreća je propast za tugu, bar onoliko koliko sam ja, jer je ovo jedna motivacijska pjesma s vrlo snažnom porukom, koja nam ne dozvoljava da odustajemo od vlastite sreće i onda kada je najteže da hodamo uzdignute glave. Snimili smo i videospot, u čemu je uživala cijela ekipa kao i uvijek, a cijela zamisao je da sve bude što jednostavnije i prirodnije, a opet u atmosferi i emociji koju sama pjesma nosi", dodao je.

"Drago mi je što poslije kraće pauze ponovo surađujem sa izuzetno talentiranim mladim pjevačem kao što je Jure, s kojim sam uradio novu pjesmu Sreća je propast za tugu. U samom procesu stvaranja surađivali smo s našim prijateljem i producentom Mihaelom Blumom. Očekujem da će ova pjesma pronaći put do slušatelja i da će biti jedna od stepenica u usponu Jure Brkljače", rekao je Miroslav Rus.

 

Pročitajte više