Jure Brkljača misli da će mu ova pjesma obilježiti karijeru, poslušajte je

Foto: Press

Jure Brkljača nastupio je na 26. Večeri dalmatinske šansone u Šibeniku s pjesmom Treba znati reći kad je kraj te dobio nagradu za Najcjelovitije glazbeno djelo. Glazbu i tekst potpisuje Miroslav Rus, a aranžman i produkciju Nikša Bratoš.

''Treba znati reći kad je kraj' jaka je pjesma, lijepo urađena kao i otpjevana, jako vjerujem u nju. Iznimno sam ponosan na suradnju sa Nikšom Bratošem, ali i time da je upravo nju otpjevao Jure Brkljača, sa kojim je uvijek zadovoljstvo raditi. Slobodno mogu reći kako je ovo po meni jedna od mojih najboljih pjesama ikada", istaknuo je Miroslav Rus

''Čast je izvesti pjesmu dvojice velikih autora, kao i sama činjenica da ponovno stajem na pozornicu na kojoj sam nagrađivan, to me izuzetno raduje, ali mi istovremeno daje dodatni vjetar u leđa za sve ono što nas još čeka'', poručio je Jure te dodao da je ponosan na ovu pjesmu i suradnju s Miroslavom Rusom i Nikšom Bratošem.

''Za ovu pjesmu smatram da će me pratiti kroz cijelu karijeru i da će s vremenom sve više vrijediti. Drago mi je da je pjesmu prepoznao i žiri Šibenske šansone, kao i to da mi je pripala nagrada za Najcjelovitije glazbeno djelo", dodao je.

Pročitajte više