Jurica iz LJNS-a se oglasio o nacističkoj tetovaži: Imam potrebu sve objasniti

Foto: Facebook/RTL

JURICA ŽIVODER oglasio se o nacističkoj tetovaži zbog koje je odlučeno da će iz nove sezone emisije Ljubav je na selu biti izbačene sve scene s njim.

"Dragi prijatelji, kao što ste primijetili, posljednji dani bili su vrlo teški… Mislim da ne trebam naglašavati zbog čega. Imam potrebu sve objasniti i ispričati se svima koje sam povrijedio", započeo je Jurica na Facebooku.

"Imam dvije tetovaže i obje su posveta mom poginulom prijatelju Petru. Mnogi od vas znaju, ali za one koji ne znaju… 2008. godine izgorio je u požaru i to me dotuklo. Tada sam imao 17 godina, a on 33 i bio mi je kao stariji brat. Odlučio sam se tetovirati njemu u sjećanje. To je sve, nisam pripadnik nijednog pokreta, ideologije ili sličnog niti ih podržavam na bilo koji način. Sve ljude jednako poštujem i želio bih se ispričati svima koji se osjećaju povrijeđeno. Žao mi je", napisao je.

Na ruci ima moto nacističke organizacije

Podsjećamo, u drugoj epizodi nove sezone emisije Ljubav je na selu na ruci kandidata Jurice Živodera mogao se vidjeti tetoviran natpis "Meine Ehre heißt Treue" (u prijevodu - Odanost mi je čast), inače moto jedne od glavnih nacističkih organizacija Schutzstaffela (SS). Na društvenim mrežama moglo se vidjeti da je lajkao politička uvjerenja Adolfa Hitlera.

"Kandidat Jurica kao i svi ostali kandidati u našoj su emisiji fokusirani na traženje srodne duše, kao i u svih prethodnih 12. sezona, što će gledatelji vidjeti prateći emisiju Ljubav je na selu, od ponedjeljka do četvrtka u 21 sat. Kao i dosad, ova emisija ne govori o bilo kakvim političkim stavovima ili razmišljanjima. Obilježja na tijelima kandidata nemaju nikakve veze sa sadržajem, kao ni sa stavovima RTL-a Hrvatska", rekli su ranije s RTL-a o spornom slučaju.

Pročitajte više