Timberlake imao prvi koncert nakon uhićenja, govorio o skandalu: "Težak tjedan"

Foto: EPA

Justin Timberlake održao je prvi koncert nakon uhićenja zbog vožnje u pijanom stanju. Pjevač je nastupao u Chicagu i publici je govorio o skandalu koji mu se dogodio.

"Bio je ovo težak tjedan", rekao je okupljenima u Chicagu. 

"Prošli smo zajedno uspone i padove, ali vi ste ovdje, ja sam ovdje i ništa ne može promijeniti ovaj trenutak. Znam da me je ponekad teško voljeti, ali vi me nastavljate voljeti i ja vam uzvraćam", rekao je. Publika ga je dočekala s ovacijama.

Posramljen je i ponižen

Timberlake se navodno ispričao svom timu zbog svog ponašanja. Strani mediji pišu da pjevač "osjeća grižnju savjesti, da je posramljen i ponižen" nakon uhićenja. Također, prema izvoru Entertainment Tonighta, Justin vjeruje da mu nije potrebna pomoć kada je u pitanju alkohol.

Podsjetimo, Timberlake je uhićen zbog vožnje u alkoholiziranom stanju. Triput je odbio alkotest i tvrdio je da je popio samo jedan martini. Policajac koji je bio u rutinskoj ophodnji kaže da je Timberlake udario u znak stop i skrenuo iz svoje trake oko 00:17, piše u dokumentima. Timberlakeu su stavili lisice i odvezli ga u policijsku upravu. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.