Justin Timberlake u ulozi domaćina dodjele Oscara 2009. godine?

JUSTIN TIMBERLAKE, koji se u ulozi voditelja važnih ceremonija iskazao na dodjeli MTV-jevih glazbenih nagrada 2006. godine, prošloga je mjeseca bio domaćin svečane dodjele godišnjih nagrada za iznimna postignuća u sportu koji je svojoj publici pripremio pravi spektakl. Justin je, naime, radio vlastite interpretacije poznatih sportaša, od prvaka u golfu Tigera Woodsa do košarkaške zvijezde Candacea Parkera, a među njima se našla i glumica/country pjevačica Jessica Simpson te njezin aktualni dečko, igrač bejzbola Tony Romo.

No, iako nas od sljedeće dodjele Oscara dijele mjeseci, članovi Akademije navodno već razmišljaju da kao domaćina te dodjele 2009. godine unajme Justina Timberlakea koji bi prema njihovim procjenama trebao osigurati porast gledanosti i donijeti mlađu publiku. Naime, članovi odbora Akademije zabrinuti su za gledanost, jer je ovogodišnja dodjela bila najmanje gledana u posljednjih osamdeset godina. Mnogi za to krive nominirane filmove, koji su ove godine bili sve mahom teške drame, dok je prave komedije osjetno nedostajalo.

Kako bi se pobrinuli da se ovakvo što iduće godine ne ponovi, organizatori dodjele na pozornicu žele dovesti upravo Justina za koji može pjevati, plesati i glumiti, te je kao takav savršen kandidat za ulogu domaćina dodjele. U prilog mu ide još i to što je mlad, publika ga voli i ima smisla za humor. Pjevač navodno još razmišlja o ovoj velikodušnoj ponudi, a ako ponudu ipak odbije, na njegovo bi mjesto trebala doći američka spisateljica, komičarka, glumica i producentica Tina Fey.

K.H.

Pročitajte više