Jutros nastao stampedo među Hrvaticama zbog odjeće i po 3,99 kn: Pere me adrenalin

Foto: Mango Outlet/Twitter

U FACEBOOK grupama u kojima se okupljaju Hrvatice i dijele dojmove o odjeći i kozmetici jutros je nastala opća pomama, a sve zbog niskih cijena u jednom web shopu koje su se na stranici zadržale tek kratko.

Naime, u web shopu Mango Outleta jutros su odjednom osvanuli veliki popusti pa su se neki komadi mogli kupiti i za 3,99 kuna. Čim se vijest pročula, nastao je stampedo.

"Drage cure, buđenje! Mango Outlet ima brutalna sniženja na 5, 10, 20 kn. Ima kaputa po 49 kn", osvanula je vijest u jednoj popularnoj Facebook grupi, a ubrzo se nanizalo stotine komentara. 

I dok su neke uspjele brzo reagirati i napuniti košarice, druge su se požalile da su zakasnile te da im narudžba nije prošla, a sljedeći put kad su uspjele osvježiti stranicu cijene su vraćene na staro.

"Ja napunila košaricu 22 artikla i nedostaje mi 20-ak kn za besplatnu poštarinu, tražim, tražim... Nađem nešto, kad odjednom iznos 4359 kn", napisala je jedna korisnica Facebooka i tako odlično opisala što se događalo na stranici u tom kratkom vremenu.

"Mango Outlet je imao epizodu s krivim cijenama i nisam stigla do check outa na vrijeme. Zašto se loše stvari dešavaju dobrim ljudima?" zavapila je jedna tviterašica.

"Mango Outlet je opet imao bijesne cijene za po 9 kuna haljine i tako to, sestra i ja upravo kupile 35 stvari za 400 kn, adrenalin me pere još uvijek, ali uplata je prošla", pohvalila se druga koja je imala više sreće. "To mi se već jednom dogodilo prije 3 godine, ispala cijela drama jer su valjda cijene trebale biti u funtama, a ne kunama, netko je gadno dobio otkaz tamo vjerojatno, ali su meni bile stigle 2 kutije stvari", prisjetila se.

"Najveća nepravda je to što kolegica koja mi je to javila nije stigla platiti i promijenili su cijene, a ja brzinski nabacala u košaricu i prošlo", dodala je.

Neki tvrde da je akcija zapravo nastala greškom, odnosno bugom na stranici. "Dogodio se bug na Mango Outlet online shopu u Hrvatskoj jutros, mnoštvo odjeće se moglo kupiti za sitniš. Čitam komentare žena koje su uspjele naručiti. Jedna kaže da je naručila 34 komada odjeće", napisala je još jedna tviterašica.

Iz trgovine se još nisu oglasili o događaju.

 

Pročitajte više