Južnoafrička tiktokerica isprobavala hrvatske proizvode. Evo što joj se nije svidjelo

Screenshot: TikTok

JUŽNOAFRIČKA tiktokerica Tyla Anne isprobavala je hrvatske proizvode u videu koji je u nekoliko dana lajkan skoro 50 tisuća puta. 

Isprobala je Torticu, Bananko, Jaffa kekse, Prekrašne kolačiće, Cedevitu, ali i nešto što bi poprilično moglo razbjesniti susjede iz BiH - burek sa sirom i jogurt.

@tyla.anne PART 2 🤤🍫🍪 This was mainly chocolate but I’m not complaining 😂😍 Sorry about my pronunciation!! #expatincroatia #croatia #croatianfood #food #eatwithme #foodhaul #chocolate #burek #balkanfood #serbianfood #bosnianfood #serbia #bosnia #southafrican #tryingfood #kras #domacica #bananko #tortica #prekrasni #jaffa #cedevita ♬ original sound - Tyla

Torticu je usporedila s Napolitankama i dala im ocjenu 8 od 10. 

Burek ili sirnica?

"Ovo je burek. Prošli put kad sam ga probala, ljudi nisu bili sretni. Navodno sam uzela krivi, jela ga krivo i nisam imala jogurt", požalila se Tyla. "Nadam se da sad sve radim kako treba", dodala je, ni ne sluteći da će jedan od prvih i najlajkanijih komentara biti onaj da je "to sirnica, dok je burek s mesom".

"Ovo je ukusno, 10 od 10. Iz Bosne je, žao mi je, nisam znala, ali jako je popularan u Hrvatskoj. Sad vidim i zašto", zaključila je.

Za Domaćicu je rekla da je "jako ukusna" i da će je jesti uz kavu. Dala joj je ocjenu 8.5 od 10. Više su joj se svidjeli Prekrašni kolačići s punjenjem od višnje kojima je dala 10 od 10. Za Jaffa kekse je naglasila da su originalno iz Srbije, no probala je one Kraševe. Nisu joj se baš svidjeli. Pošto, kako kaže, nije fan punjenja od naranče, dala im je tek 6 od 10.

Svidjela joj se i Cedevita s okusom "bazga-limun" kojoj je dala ocjenu 9.5 od 10, a za kraj je ostavila Bananko. "Zanimljivo. Mislila sam da mi se neće svidjeti, ali baš je ukusno. 8 od 10", zaključila je.

Pročitajte više