Käärijä se oglasio nakon što su optužili Baby Lasagnu da ga kopira: "Nije isto"

Foto: EPA/Marko Prpic/PIXSELL/TikTok

NAKON što je Baby Lasagna predstavio pjesmu Rim Tim Tagi Dim, mnogi su ga počeli uspoređivati s prošlogodišnjim sudionikom na Eurosongu, Fincem Käärijom. 

Lasagna mu zahvalio na podršci

Na TikToku je osvanuo video kojim se uspoređuju nastupi Baby Lasagne i Käärije, a u komentarima se javio i Finac.

@eurofandom #ESC2024 #Finland 🇫🇮 @Käärijä #CHACHACHA #ESC2023 #Croatia 🇭🇷 @The Baby Lasagna Official #RIMTIMTAGIDIM #Eurovision #Eurovision2024 #Eurovision2023 #Malmö #fypシ #fpyシ #Foryou #Parati #Humor #eurodrama ♬ Cha Cha Cha - Käärijä

"Ista energija, ali nije isto! Volim ovu ludu hrvatsku pjesmu", napisao je Käärijä i tako javno podržao Baby Lasagnu. Taj komentar podijelio je i Lasagna na svom Instagramu te samo kratko zahvalio Fincu.

Podsjetimo, Baby Lasagnu je dio obožavatelja Eurosonga optužio da je ideju za nastup posudio od prošlogodišnjeg predstavnika Finske, repera pod imenom Käärijä.

"Ovo je Käärijä s Wisha", "Hrvatska uvijek mora kopirati nekog lanjskog predstavnika, sad je to Käärijä", "Podsjeća me na finskog predstavnika lani, ali sviđa mi se", "Potpuno je jasno tko ga je lani inspirirao za ovaj nastup i pjesmu", pisali su neki na društvenim mrežama. 

Marko je ranije komentirao usporedbe s Fincem

Nakon pobjede na Dori, Rim Tim Tagi Dim ušao je u YouTube trending Finske. Baby Lasagna je ranije komentirao usporedbe s Fincem. 

"Ja sam navijao za njega i ako ja mogu nekome pružiti ono što je on meni pružio, taj neki osjećaj, to je onda super", rekao je Baby Lasagna.

"Iskreno, mislim da nas ljudi najviše uspoređuju zbog konteksta samog Eurosonga. Da toga nema, mislim da bi nas teško uspoređivali, ali razumijem i nije mi krivo", dodao je. 

Pročitajte više