Kad je čuo kako mlada reagira na sestrin pobačaj, mladoženja otkazao vjenčanje

Screenshot: Youtube

JEDNA je organizatorica vjenčanja na stranici NotAlwaysRight prenijela priču o obiteljskoj drami koja se dogodila nedugo prije nego što se vjenčanje koje je organizirala trebalo održati. 

Sve je počelo kad je mladenkina sestra, nakon što je tri godine neuspješno pokušavala, ostala trudna. Mladenka na to nije baš najbolje reagirala, te joj je zabranila da joj se pojavi na vjenčanju. 

"Izgleda da ne možeš doći na moje vjenčanje budući da ne želim probleme koje će mi tvoja trudnoća uzrokovati", navodno joj je rekla. 

Problemi su se odnosili na to da će zbog sestrine trudnoće morati promijeniti haljinu za djeverušu. 

Cijela scena u kojoj je mladenka prilično pobjesnila odigrala se pred očima organizatorice koja je nakon toga samo nastavila šutke raditi svoj posao. 

Nekoliko mjeseci kasnije, dok je mladenka s majkom bila kod nje, majka je dobila poziv na mobitel. 

"Vratila se na rubu suza i saopćila kćeri da je njena sestra upravo izgubila bebu. Nisam znala šo da kažem, zamalo sam i ja počela plakati", otkrila je organizatorica. 

Reakcija buduće mladenke bila je potpuno drugačija. 

"Nije pokazivala nikakvu tugu ni šok, jednostavno je rekla: 'Izgleda da ipak može doći na vjenčanje, budući da više nije trudna.' Nikad u životu nisam vidjela da se nešto tako promijenilo u nečijim očima. Mladenkina majka mi je mrtvački mirnim glasom rekla da više neće trebati moje usluge jer nema namjeru platiti kćerino vjenčanje", piše ona. 

Za okrutnu mladenku to nije bio kraj nevolja. Organizatorica je otkrila da je vjenčanje samo 24 sata kasnije otkazao sam mladoženja, nakon što je čuo za njenu reakciju. 

Pročitajte više