Kad je izbacio najveći hit u karijeri njegova djevojka još nije bila ni rođena

Foto: Instagram

KAD JE Don McLean 1971. godine objavio "American Pie", vjerojatno najveći hit svoje karijere, njegova djevojka još nije bila ni rođena.

No Paris Dylan (25) uživa u luksuznom životnom stilu sa svojim 48 godina starijim dečkom, a par je samo ove godine na putovanja navodno potrošio 450 tisuća dolara, piše The Sun.

Par se upoznao kad je Paris, bivša Playboyeva zečica, dobila posao vođenja McLeanovih društvenih mreža 2016. godine, a vezu su potvrdili nekoliko mjeseci kasnije. To je bilo samo nekoliko mjeseci nakon što je Don zaključio razvod od svoje druge supruge Patrishe Shnier (59), koja ga je optužila za višestruke incidente "bijesa i kontrolirajućeg ponašanja" tijekom njihovog braka.

U nedavnom intervjuu Don je izjavio kako je Paris bila njegov veliki fan i on se zaljubio u nju. Sad putuju svijetom odlazeći na odredišta poput Havaja te trošeći novac na hotele s pet zvjezdica, vrhunske restorane i dizajnersku odjeću.

"Imam sjajnu djevojku i putuje svugdje sa mnom", rekao je Don prošli mjesec.

"Posjetili smo 85 gradova prošle godine, a posjetit ćemo oko 85 i ove godine. Svugdje idemo zajedno i pomaže mi. Radi sve što trebam, imaju jako dobru situaciju", izjavio je Don kojeg Paris prati na turneji u sklopu koje su posjetili brojne zemlje, uključujući i Italiju.

Dok don vježba na turneji, njegova djevojka često provodi dane kupujući u trgovinama luksuznih brendova kao što su Prada i Gucci, a često pozira i sa skupim torbicama.

Par se često druži u studiju i jedu sa slavnima kao što su Ed Sheeran i Roger Daltrey iz The Who. "Paris voli puno umjetnika", kaže Don te dodaje: "Ja nisam njezina jedina ljubav; ima puno drugih."

Paris je također podijelila fotografije u naručju s Aliceom Cooperom te jednu s Quentinom Tarantinom.

Kad nisu zajedno na turneji, par vrijeme obično provodi na njegovom golemom imanju u Maineu ili u jednoj od njegovih vila u Kaliforniji.

Pročitajte više