Kad oružje u rukama političara zamijene ogromni umjetni penisi

Foto: Twitter

U AKTUALNOJ predsjedničkoj kampanji u SAD-u, Republikanci se nerijetko fotografiraju s oružjem u rukama ne bi li osvojili simpatije glasača koji podržavaju slobodnu kupovinu vatrenog oružja. No, ni ovaj trend nije prošao bez parodije – korisnik Matt Haughey na Twitteru je otvorio kampanju kojom je oružje u rukama političara zamijenio ogromnim umjetnim penisima.

Haughey  je za ovaj urnebesni projekt izabrao hashtag #GOPdildo i nasmijao na stotine korisnika Interneta. Tako na foto montažama možemo vidjeti kandidata Randa Paula koji ponosno drži ružičasti dildo veličine svoje podlaktice. "Neka nitko ne dira mog rozog zmaja", našalio se Matt ispod fotografije.

"Kada ga iživciraju pitanja novinara, Ted Cruz posegne za dobrim starim plavim dildom", stoji ispod fotografije drugog kandidata.


"Vidio sam brojne slike na kojima su poze političara zanimljive. Na primjer, sve oči su uprte u isti predmet ili pak s osmjehom drže oružje što definitivno nije smiješno. Zato mi je palo na pamet da bi zapravo bilo smiješno kada bih upravo to oružje zamijenio dildoima“, rekao je Matt za Fusion.


“Svi primijete kada Marco Rubio izvuče svoj Big Blue“, piše ispod slike mladog kandidata koji je prikazan kako ovo seksualno pomagalo koristi da bi naciljao metu.

Dakako, nezaobilazan je i Donald Trump koji u rukama drži preko jednog metra velik dildo.

http://gopdildo.tumblr.com/post/134668815948/trump-is-over-the-moon-thinking-about-what-hijinks


Od ostalih, na fotografijama su i Mike Huckabee, Mitch McConnell, Paul Ryan, Bobby Jindal i brojni drugi koji su postali pravi internetski hit.

 

Pročitajte više