Kad vidite kakve perverzije nudi najveći i najskuplji kruzer na svijetu, neće vam biti dobro

Screenshot: Youtube

NAJVEĆI i najskuplji kruzer na svijetu, Royal Symphony, trenutno se nalazi u španjolskoj Malagi, a na svoje prvo putovanje trebao bi krenuti 31. ožujka iz Barcelone.

Kruzer koji pripada kompaniji Royal Caribbean na svojih 18 paluba može ugostiti više od 8000 ljudi, piše Daily Mail.

Dugačak je 362 metra, širok 66, a visok 70 metara. Ovaj je div težak čak 228.000 tona.

Na brodu koji kompanija opisuje kao "vrhunsko igralište za goste svih uzrasta'' nalazi se 20 restorana i šest barova, a u jednom od njih gosti će moći piti koktele koje su smiješali roboti.

Druge atrakcije uključuju zip line, klizalište, teren za mini golf, zidove za penjanje, simulator surfanja i košarkaško igralište. Također, na brodu se nalaze čak 23 bazena s toboganima, a jedan od njih ima spust dug čak 30 metara.

Na brodu se također nalazi nekoliko vrsta luksuzno opremljenih kabina među kojima se izdvaja jedinstveni obiteljski apartman na dvije etaže površine 105 kvadratnih metara u koji se može smjestiti čak osam ljudi. U njemu se nalazi 3D kino, stol za zračni hokej, tobogan koji se iz dječje sobe spušta u dnevni boravak, zid prekriven Lego kockicama, aparat za kokice i balkon površine 20 kvadratnih metara na kojem se nalaze jacuzzi, zid za penjanje i biljarski stol.

Gostima željnim večernje zabave bit će ponuđeno i kazalište u kojem će se svake večeri prikazivati predstave te kasino.

Luksuzan će kruzer tijekom ljetne sezone ploviti Mediteranom i pristajati u lukama Španjolske, Francuske i Italije, a u studenom se vraća u svoju matičnu luku u Miamiju na Floridi odakle će putnike voditi na sedmodnevna krstarenja Karibima.

"Symphony of the Seas nudi najbolje od Royal Caribbeana. Stvorili smo novu razinu avanture za obiteljski odmor", rekao je direktor Royal Caribbeana Michael Bayley.  

Pročitajte više