Kad vidite što Markićkino piskaralo piše o Balaševiću, ovo s ljubimcima više vam neće biti tako čudno

Foto: Pixsell/Dino Stanin

NAKON što je izvjesna Anela Todorić s portala Željke Markić napisala tekst u kojem se odlučila pozabaviti ljudima koji dopuštaju ljubimcima da ulaze u krevet, reakcije se ne stišavaju.

>>Markićkin portal širi mržnju prema kućnim ljubimcima, Hrvati joj odgovorili na najbolji mogući način<<

"Osim istospolnih zajednica, muškarac, žena i pas u krevetu, slike su koje sve češće gledamo na našim televizorima. Jesu li ovo slike moderne obitelji? Jesu li ovo slike naše budućnosti?", napisala je jučer, a kopajući po njezinom Facebook profilu, prije nego ga je deaktivirala, naišli smo i na objavu u kojoj objašnjava zašto više nikad neće slušati Balaševića.

Piše tako Anela, uz link s pjesmom Marka Perkovića Thompsona, kako je nekad voljela Balaševića, "ali je u međuvremenu narasla." Nikad nije bila na njegovom koncertu; prvo joj nije dopuštao otac, a kasnije se bunio muž. No danas kaže da ne bi otišla na njegov koncert da on plati njoj.

"A otkad su Škori i Thompsonu zabranili pjevati i puniti arenu, nećete vjerovati preko noći sam zaboravila dojedan Đoletov stih. Do tada sam ga digod i zapjevušila. Ne bih ga više zapjevala dok sam živa. I da ne bi bilo zabune. Ovo je stvar domoljublja. Ne padam na sentiment, ljubav me vodi. Naše ćemo vjernike Hrvate iz kuće izgoniti, a tuđe ćemo agnostike častiti. E neće moći. Valja pravo reći da nikad nisam bila ni na Thompsonovom koncertu. Otići ću jednom, pa makar u Ričice morala ići", napisala je.

Pročitajte više