Kaia Gerber o Cindy Crawford: Ona je cool mama koja me konstantno sramoti

Foto: Profimedia

CINDY CRAWFORD i njezina 22-godišnja kći Kaia Gerber su u novom intervjuu za magazin People govorile o svom odnosu i otkrile koliko se viđaju s obzirom na to da obje imaju jako natrpan raspored.

"Osjećam da smo ostvarile uistinu snažnu vezu, ali i prijateljstvo, mimo toga što smo majka i kći, a to mi je bilo jako zabavno posljednjih nekoliko godina", rekla je Kaia koja je nedavno s majkom išla i na festival Burning Man, koji se održava u pustinji.

57-godišnja Cindy i njezina kći zajedno odlaze i na spa vikend, a rado posjećuju i kazalište. U intervjuu su istaknule da imaju jako slične interese.

"Ona je cool mama koja me konstantno sramoti. No dobro je to. Tako me barem spušta na zemlju... Vjerojatno i ja nju stalno sramotim", zaključila je Kaia pa dodala da su joj najdraža njihova zajednička snimanja. 

Kaia naslijedila majčine gene

Podsjećamo, Cindy Crawford živuća je legenda modne industrije. Proslavila se radeći komercijalne poslove, među kojima je najpoznatija njezina kultna Diet Pepsi reklama, a također je bila zaštitno lice Versacea. Tijekom 80-ih i 90-ih svrstavali su je u "velikih pet" supermodela, s Naomi Campbell, Lindom Evangelistom, Claudijom Schiffer, Christy Turlington i kasnije Stephanie Seymour.

Njena kći Kaia naslijedila je majčine gene te mnogi tvrde da izgledaju kao blizanke. Kaia je također surađivala s brojnim brendovima, kao što su Calvin Klein, Marc Jacobs, Saint Laurent i Versace. U siječnju 2018. Kaijin brat Presley Gerber pridružio joj se kao lice globalne reklamne kampanje Calvin Klein Jeansa, a potom je prošetao za Balmain na Men's Paris Fashion Weeku 2018.

Pročitajte više