"Mislila sam da sam budna": Jedna djevojka opisala je kakav je osjećaj biti u komi

Screenshot: YouTube

JEDNA je djevojka na Twitteru opisala kakav je osjećaj biti u komi nakon što je bila hospitalizirana prošle godine. Kayley Frances podijelila je svoj doživljaj na Twitteru nakon što je društvenim mrežama počeo kružiti viralni TikTok video koji opisuje taj doživljaj.

Prema tvrdnji tiktokera koji je proveo dva mjeseca u komi, njegov je osjećaj vremena bio stvaran, no činilo mu se kao da je u komi proveo "dva milijuna godina", a vrijeme mu se toliko odužilo da nije bio niti svjestan da se probudio iz kome te je mislio da je mrtav.

@richierichhhhhhhhh Replying to @wobblywumpus46 #fyp #coma ♬ Made You Look - Meghan Trainor

Kayley je objasnila kako je u siječnju 2021. provela 10 dana u komi nakon ozbiljnog napada astme koji se razvio u upalu pluća, a njezino iskustvo moglo bi vas navesti da ozbiljno preispitate stvarnost, stoga čitajte s oprezom.

Uvjerena da je budna

Kayley je potvrdila iskustvo podijeljeno u viralnom TikTok videu, otkrivši kako je osjećaj identičan onome kao da ste potpuno budni.

"Bila sam u komi i mislila sam da sam živa i samo živim svoj život. Nisam uopće znala da sam u komi. Mislim da se to razlikuje od osobe do osobe", napisala je, a tviteraši su je zasuli pitanjima.

Djevojka je otkrila kako je bila uvjerena da je pristupila kultu dok je bila u komi. Čak i kad se probudila, bila je sigurna da su doktori i sestre dio kulta, stoga je njezina percepcija stvarnosti bila potpuno iskrivljena.

San ili java

"Kad sam se probudila, mislila sam da sam doživjela saobraćajku. Halucinirala sam. Nije bilo uopće smiješno", otkrila je.

Kad su je tviteraši upitali je li mogla išta čuti dok je bila u komi, odgovorila je: "Ne, puštali su mi glazbu, razgovarali sa mnom, a moj dečko čitao mi je svake noći preko FaceTimea. Nikad nisam ništa čula."

"Najteže je bilo…"

Kayley je napisala kako joj je najteže od svega bilo buđenje iz kome. Prisjetila se kako se bojala i "htjela pobjeći" kad se probudila, no nije imala snage hodati: "Trebalo mi je dva tjedna da počnem polako hodati. Sestre su me hranile. Bilo je strašno."

Pročitajte više