"Kakav parti": Teško je povjerovati što je Gaga radila nakon dodjele Globusa

Foto: Instagram

CHRISTIAN CARINO, zaručnik Lady Gage na Instagramu je pokazao što se događalo u njihovom domu nakon dodjele Zlatnih globusa na kojima je Gagina pjesma "Shallow" iz filma "Zvijezda je rođena" dobila nagradu za najbolju originalnu pjesmu.

I dok je većina holivudskih zvijezda nakon dodjele nastavila partijati do ranih jutarnjih sati, Gaga se sa zaručnikom zaputila kući. On ju je fotografirao kako leži u krevetu, jede pahuljice s mlijekom te u naručju drži Globus.

"Kakav parti", našalio se u opisu, a njegova fotografija oduševila je Gagine fanove koji su ranije na društvenim mrežama zaključili da je film "Zvijezda je rođena" zaslužio više nagrada nego što ih je zaista i dobio.

Iako je film s Gagom u glavnoj ulozi bio favorit večeri, nagradu za najbolji film odnio je "Bohemian Rhapsody", a titulu najbolje glumice dobila je Glenn Close za "The Wife".

No, unatoč tome što nije odnijela glavne nagrade, Gaga je bila zvijezda večeri na dodjeli Globusa, a pažnju je plijenila u raskošnoj plavoj Valentino haljini, a oko vrata je nosila dijamantnu ogrlicu vrijednu 32 milijuna kuna.

Pročitajte više