"Kakav tata, takav sin": Tko je otac Martina Kosovca? Glazbom se bavi čitav život

Screenshot: YouTube

MARTIN KOSOVEC (18) pobijedio je u četvrtoj sezoni glazbenog showa The Voice. Gledatelji su mu dali čak 88 tisuća glasova.  Mnogi su primijetili da je on veliki obožavatelj glazbe Franka Sinatre, Toma Jonesa i Engelberta Humperdincka, a upravo se po tome želio istaknuti.

Inače, Kosovec je rođen 8. svibnja 2005. u Svetom Ivanu Zelini. Dolazi iz talentirane glazbene obitelji. Njegov otac Mladen također je glazbenik i multiinstrumentalist. Stariji Kosovec član je i orkestra Folklornog ansambla Lado u kojem svira harmoniku i klarinet te puhačke instrumente.

"Kakav tata - takav sin"

"Surađivao je on i na A strani na HRT-u, ali zapravo i s cijelom estradom, samo što on svakako više voli biti u pozadini, što ja svakako razumijem. Što se tiče mene, on i moj ujak su mi najveće savjetodavno tijelo za moje postupke u glazbi trenutno", ispričao je Martin za HRT.

Njegova je izvedba pjesme Napiši jednu ljubavnu izazvala salve komplimenata na YouTubeu. "Uz takvog tatu ni sin ne može biti ništa drugačije od ovoga što smo svjedočili u The Voiceu. Svaka vam čast, obojici", "Zna se od koga je Martin naslijedio talent!", "Kakav tata, takav sin", pišu ljudi.

Pročitajte više