Kakav uspjeh: Fantastična Mia Negovetić u novom showu Ellen DeGeneres i Stevea Harveya

Foto: Press

FANTASTIČNA mala Riječanka Mia Negovetić najprije je postala prva hrvatska Zvjezdica, a sada je spremna osvojiti i strano tržište.

12-godišnja djevojčica na čiji glas su Hrvati već lani "pali" nastupila je naime u novom showu slavnih voditelja, Ellen DeGeneres i Stevea Harveya, u kojem će glavne zvijezde biti nevjerojatno talentirana djeca.

"Little Big Shots je show namijenjen djeci u dobi između 3 i 14 godina koja su talentirana na sve moguće načine. To nije natjecanje, nego show sa fantastičnim mališanima", kaže slavna Ellen u traileru za novu sezonu emisije koja je lani oduševila američku publiku.

Sjajna Mia našla se u samom traileru među malenim plesačima, gimnastičarima, sportašima i brojnom drugim talentiranim klincima koji će biti predstavljeni svijetu putem NBC-jevog showa.

Little Big Shots se počinje prikazivati ove nedjelje, a budući da je Mia ugovorom obvezna nastup držati tajnom, morat ćemo se strpjeti i vidjeti kojom pjesmom je oduševila Ellen, Harveya i američku publiku. Do tada, pogledajte trailer:

Podsjetimo, Mia je oduševila Hrvatsku izvedbom himne tijekom proslave obljetnice Oluje, a zatim je razoružala i publiku i žiri u Zvjezdicama. Ovo su neki od njenih najboljih nastupa.

Što je Mia o svojim planovima za budućnost rekla u velikom intervjuu za Index, možete pročitati ovdje.

Pročitajte više