Kako je atraktivna stjuardesa postala najočajnija žena nogometaša

Foto: Facebook

GLAVNA vijest posljednjih tjedana u Velikoj Britaniji je suđenje nogometašu Adamu Johnsonu, koji je optužen da je imao seksualni odnos s 15-godišnjakinjom. Osim što se proučava svaki Johnsonov korak, mediji su usmjerili pažnju i prema njegovoj djevojci Stacey Flounders, koja mu je prije godinu dana rodila kćer.

Stacey je svog, sad već bivšeg dečka, tijekom suđenja podržavala te svjedočila u njegovu korist, no njihova veza nije izdržala te je odlučila prekinuti s problematičnim nogometašem. Njena obitelj za medije je ispričala da je odluku o prekidu teško donijela.

"Jako mi je žao Stacey, mlada je mama i mora se nositi s toliko toga u ovom trenutku. Osim toga, i djed joj je bolestan", ispričao je jedan rođak MailOnlineu.

Ova 26-godišnja WAGsica odrasla je u Hartlepoolu, gdje joj i danas živi majka, dok joj se otac odselio na Floridu. Prije nego što je upoznala Johnsona, radila je kao stjuardesa. U to vrijeme on se nakon neuspjeha u Manchester Cityju vratio igrati za Sunderland. Uselili su se u vilu vrijednu dva milijuna funti u Castle Edenu, nedaleko doma u kojemu je on odrastao.

"Prije Adama, Stacey je imala svoj život, bila je stjuardesa, imala je svoj automobil. Voli dizajnerske cipele i torbice, ona je prelijepa djevojka. Voli ići na odmore, uštedjela je dovoljno da ode u Meksiko, a osim toga tata joj je na Floridi i željela bi ga posjetiti. Zacijelo je bila očarana Johnsonom jer sam vidio njene dečke i nisam očekivao da će tako brzo početi živjeti s njim. Bio sam šokiran kad sam čuo da je trudna", ispričao je rođak.

Johnson je tijekom suđenja priznao da je slao seksualne poruke drugim ženama prije nego što se javio 15-godišnjakinji zbog koje je završio na sudu. S njom se počeo dopisivati mjesec dana prije nego što je njegova djevojka rodila. Ponekad se čak istodobno dopisivao s 15-godišnjakinjom i svojom djevojkom.

Stacey je bila ta koja je otvorila vrata njihove vile kad ga je policija došla uhititi zbog seksa s maloljetnicom, a on joj je prije nego što ga je policija odvela rekao da ga je optužila 16-godišnjakinja kojoj je dao nekoliko majica. Nakon povratka iz policijske postaje priznao joj je da ju je varao i zbog čega je točno uhićen.

Ubrzo nakon što je izbio skandal, morala je ugasiti svoje profile na društvenim mrežama jer su je trolovi brutalno vrijeđali, a neki su čak uz njenu fotografiju tvrdili da je ona 15-godišnja žrtva. 

Pročitajte više