Kako se lažima i prljavim trikovima domoći željenih silikona?

KAKO je i najavila, Hana Hadžiavdagić i ovaj tjedan savjetuje djevojke koje pucaju na poziciju sponzoruša. Nakon prošlotjednog "blagog" uvoda u osnove i bit silikona, sinoć je Hana ciljanu populaciju uputila i kako do željenih umetaka doći, te kako pritom "gaziti i preko mrtvih, ako treba".

"Najbolje je reći da vam je baka jako bolesna i da vam hitno trebaju novci", kaže Hana i priznaje da je tu foru iskoristila minimalno četrdesetak puta. Pali li? Uvijek. "Čim osvijestite potrebu za silikonima, ne birajte sredstva kako da do njih dođete", savjetuje.

Suparnici laksativ u piće i šamar u toaletu

A osim po vrućim pitanjima umjetnih poprsja, Hana je sve djevojke koje žele krenuti njezinim stopama savjetovala kako da seksom zadrže sponzora te kako se pravilno riješiti dosadnih suparnica.

"Za sponzorušu je bitno da je tigrica u krevetu i da u svemu udovoljava muškarcu", priča Hana, novopečena "Nives Celzijus za siromašne". "I nikada se ne smijete potući zbog nekog muškarca, pogotovo ne javno. Moguće suparnice otklonite tako da im u piće saspete laksativ a onda u toaletu opalite šamar", kaže Hana.

Hanini savjeti nekima stigli prekasno

Šteta što Hana svoje savjete nije počela emitirati koji tjedan ranije; možda bi spriječila skandalčić koji su izazvale manekenkice Malina Grahek i Antea Kodžoman kada su se mrtve hladne počupale usred "popularnog" narodnjačkog kluba i tako pokazale da manire koje njeguju pred novinarima u stvarnom svijetu njima, i njima sličnima ne znače baš ništa.



Hana s druge strane, usprkos svim mogućim ispadima koje smo od nje navikli gledati, svoje naučene manire pokazuje u svim prilikama s reflektorima ili bez njih, a smeće, prikladno, gura pod tepih. Ipak je ona (u Hrvatskoj) tek zvijezda u usponu, možda ni nije u redu da se javno obračunava s neprijateljima, ali sve je iskreno začudilo kako Hana, poznata po dugom jeziku, na medijske provokacije žute kolegice Sabine Čedić nije odgovorila.

Fajt estradnih starletica

Estradne starletice svoja koplja ukrstile su prošli tjedan, kada je Čedićka, ničim izazvana, Hani poručila da "joj ne pada na pamet s njom surađivati" jer Hana je sponzoruša, a Čedićka, tvrdi, nije. Zašto se Čedićka osjetila prozvanom javno prokomentirati Hanu jasno je najvjerojatnije samo njoj samoj, a ono što je svima jasno jest to da su obje u borbu za naklonost gledatelja krenule - svim raspoloživim silama.

Pročitajte više