Kako se mijenjala Lidija Bačić: Počela je kao klinka, a danas je jedna od najatraktivnijih domaćih pjevačica

Foto: Instagram

MNOGI su je vidjeli kao nasljednicu Doris Dragović, no Lidija Bačić više voli moderni zvuk popularne glazbe.

Atraktivna Splićanka prije same Nove godine izbacila je dvije nove pjesme koje su postale hitovi "Prokleto dobro ljubiš" i "Sat otkucava", a danas je domaća publika vidi kao opaku konkurenciju Severini i Jeleni Rozgi.


Kako su se njih dvije posvetile ljubavnom životu, izgleda da je sada pravo vrijeme za Lidiju iza koje je bogata glazbena karijera i mnogi festivali.

Nastupala je još kao djevojčica, a njezin glas donio joj je mnoge nagrade na dječjim festivalima. Kada je imala 14 godina nastupala je u finalu tada popularnog dječjeg showa "Turbo Limač" s pjesmom Emilije Kokić 'A gdje da krenem' gdje je bila jedna od najboljih natjecateljica sezone.


2002. godine nastupala je na "Dori" sa pjesmom "Nemirna rijeka", a osvojila je i Grand Prix na "Splitskom festivalu" s pjesmom "Riči".

Sreću je okušala i u domaćoj verziji svjetskog showa "Hrvatski idol" kada je pobjedu odnijela Žanamari Lalić, a 2006. je bila na audiciji za pjevačicu Magazina.


2010. je osvojila dalmatinsku publiku pjesmom "Dvi lipe riči" koju je otpjevala s klapom Grobnik. Surađivala je i sa Tomislavom Bralićem s kojim je snimila pjesmu "Pisma nas je vezala".

I dok je s "dalmatinskom pismom" osvojila tamošnju poubliku, popularnost je stekla kada je u svoje pjesme dodala moderniji zvuk.

Uz sve atraktivniji izgled, Lidija je počela izbacivati hit za hitom, a nakon "Vozačke dozvole" sve se promijenilo.


Uslijedio je "Kaktus" i "Viski" koji su uzbudili domaću scenu, a u dva nova spota Lidija neupitno i izgleda najbolje do sada.

Uz novi stajling i šminku, kraće minice i popularne ritmove koji koketiraju s regionalnim melosom, osvojila je i širu publiku.


Neki smatraju i kako je Lidija smanjila nos i povećala grudi, dok drugi misle kako je samo riječ o dobroj šminki. Kako god bilo, očito je kako pjevačica izgleda i osjeća se jako seksi.

"Svakoj ženi laska kompliment. Hvala im na tome. Ja se nikad bolje nisam osjećala. Kada je žena sretna, onda i zrači", rekla je Lidija za Index.
 

Pročitajte više