Kakva bruka: Zabrijao s curom, ona ga potražila preko FB-a... A onda je internet eksplodirao

Foto: Facebook

PIPPA McKinney je mislila da će to biti samo jedan bezazleni post, kada je Facebook zajednicu zamolila da joj pomogne naći dečka s kojim je večer ranije zabrijala, a zatim pogrešno zapisala njegov broj.

Na svojem je profilu priložila i fotku na kojoj ljubi Matta, a internet je onda "eksplodirao". Pippin post je lajkan više od 15 tisuća puta, a sakupio je i gotovo 3000 komentara - najveći broj njih nakon što se ispostavilo da Matt ima curu.

Met this guy last night absolutely stunning, took his number down wrong but would love to get to see him again! He's from Whythenshaw and is called matt , help anyone haha??

Posted by Pippa Mckinney on Sunday, 4 October 2015

Fotka je naime došla i do Mattove cure Emily, a kada se ustanovilo da ju je prevario, počeli su pljuštati osuđujući komentari. Pippa je na kraju kontaktirala Emily i istaknula kako joj je žao što je izazvala toliku pomutnju.

Priča je na kraju toliko glasno odjeknula da su je prenijeli i neki od vodećih svjetskih medija, što je u konačnici nagnalo Pippu da, nakon golemog broja ljudi koji su popljuvali Matta, podsjeti sve koji su je pratili da - nitko nije bezgrešan.

Matt je, čini se, ostao bez obje cure, a kako se nosi sa neočekivanom slavom zasad nije poznato.

Pročitajte više