Kakvog muškarca želi Jessica Simpson?

NAKON propalih veza Jessica Simpson je odlučila napraviti popis kvaliteta koje bi njezin idealni muškarac morao posjedovati. Najvažnije od svega joj je da od nekog svog budućeg dobije puno potpore za sve što u životu radi.

"Želim pouzdanog muškarca. Muškarca koji će me razumjeti i koji će se moći nositi s mojim životom, koji me se neće sramiti. I želim njegovu potporu u životu", kaže 29-godišnja pjevačica. Takvi muškarci očito nisu bili pjevač John Mayer i sportaš Tony Romo, s kojima je Jessica bila i prekinula.

Jessica sada želi nekoga tko će joj dopustiti da ima moć u vezi, jer se ne želi odreći svoje uloge u životu kako bi postala kućanica. No, s druge strane, plavuša voli da muško bude pravo muško: "Sviđa mi se da bude pomalo grub".

Pjevačica ni tu ne staje sa svojim očekivanjima. Tako bi grubijan morao imati i profinjenu, duhovnu crtu u svom karakteru. "Privlačna mi je duhovnost. Jednostavno to kako se muškarac postavlja", kaže Simpson dok i dalje traga za gospodinom Savršenim.

No, ako potraga potraje, a s obzirom na njene bipolarne kriterije bi mogla, Jessica će u međuvremenu zamoliti svog gay frizera da joj napravi dijete, jer silno želi postati mama. 

Pročitajte više