Kakvu bradu nose poznati sportaši?

Foto: Press

MUŠKA brada danas je više nego ikad odraz životnog stila i stava muškarca koji je nosi. Njezino oblikovanje te održavanje danas predstavlja pravi ritual, kojem se dečki posvećuju s uživanjem jer dobra brada je baš poput odličnog outfita odraz vašeg stila. Jeste li klasičan, avanturistički ili sportski tip, moguće je saznati baš po izgledu vaše brade. Otkrivamo tri tipa brade koje biraju poznati sportaši, a u kojima se svatko može pronaći.

Gusta brada

Volite gustu bradu poznatu i kao profesorski tip brade? To je stil koji danas nosi naš proslavljeni tenisač Goran Ivanišević, a uobičajeno ovaj tip brade nose zreliji muškarci koji su sigurni u sebe i vole klasičan oldschool stil, dok mlađi preferiraju ovaj stil kad žele izgledati starije. Profesorsku bradu jako je jednostavno održavati ako ju redovito češljate i podrezujete, a idealan pribor za oblikovanje je Philips OneBlade set koji dolazi s čak 3 češlja za podrezivanje, od 1, 3 i 5 milimetara dužine, a za gustu bradu izaberite najdulji nastavak. Oblikuje savršene rubove i glatke linije, a može brijati odnosno podrezivati bradu u svim smjerovima što vam znatno štedi vrijeme. Dovoljno je svega par sekundi za održavanje guste brade urednom i njegovanom.

Trodnevna brada

Volite look koji govori da vam nije previše stalo do izgleda, ali njegujete svoj stil i volite biti opušteni. To o vama govori trodnevna brada koja izgleda jednostavno, a zapravo zahtijeva redovito održavanje. Ovaj tip brade nose muškarci, koji vole sport i aktivan život i stalno su u pokretu. Ne odvajaju previše vremena za uređivanje brade jer žele iskorisiti svaki slobodan trenutak baš poput Davida Beckhama koji obožava provoditi vrijeme na putovanjima diljem svijeta u posjeti brojnim prijateljima sportašima. Za ovaj tip brade idealna je OneBlade tehnologija koja omogućuje jednostavno i brzo brijanje u svega par pokreta. OneBlade češljevi su fleksibilni i okretljivi te se savršeno prilagođavaju obliku licu i s njima je iznimno lako brijanje i podrezivanje na svim dijelovima lica. Različite duljine češljeva odlične su za oblikovanje trodnevne brade, a nakon oblikovanja brade ne zaboravite na njegu lica i hidrataciju.

Kozja bradica

Poseban tip muškarca su oni koji vole takozvanu kozju bradicu. Ovaj stil brade zapravo njeguju muškarci kojima je brada statement. Pomalo buntovnički tip, nostalgičan za danima kad je ovaj stil brade bio iznimno popularan, a godinama joj je vjeran jedan od najboljih nogometaša svijeta Zlatan Ibrahimović. Za oblikovanje ovakve brade iznimno je važna preciznost. Zahvaljujući dvostranim oštricama, OneBlade omogućuje jednostavno oblikovanje i oštre linije. Bilo da želite dužu ili kraću kozju bradicu jednostavnim odabirom češlja možete ju oblikovati vrlo jednostavno i precizno.

Za sve tipove brade vrijedi isto pravilo, bitno je pravilno i redovito održavanje. Philips OneBlade tehnologija pruža novi oblik podrezivanja, oblikovanja i brijanja bilo koje duljine brade za koji vam treba svega nekoliko minuta. Revolucija u brijanju pruža iznimnu preciznost, jednostavnost, brzinu, a savršeno je nježna i ugodna za kožu.

Više informacija potražite na linku Philips OneBlade.

Pročitajte više