Kaley Cuoco otkrila svoj najveći strah nakon završetka Teorije velikog praska

Foto: Instagram

ZVIJEZDA Stjuardese (The Flight Attendant) Kaley Cuoco otkrila je kako je bila zabrinuta kako će izgledati njezina prva uloga nakon kraja snimanja uspješnog sitcoma Teorija velikog praska (The Big Bang Theory).

Nakon sitcoma koji se snimao 12 sezona, Cuoco glumi Cassandru, funkcionalnu alkoholičarku čiji se život preokrene naopačke kad se probudi nakon noćne zabave i pronađe muškarca s kojim je provela noć mrtvog u njihovoj hotelskoj sobi u Bangkoku bez prisjećanja na ono što se dogodilo prije.

U razgovoru za britanski iNews, 35-godišnja glumica rekla je kako je željela testirati svoje glumačke sposobnosti ozbiljnijom ulogom od one u sitcomu, iako se bojala kako će je fanovi vidjeti u takvom svijetlu.

Osim što je glavna zvijezda, Cuoco je i izvršna producentica Stjuardese, čija prva sezona ima osam epizoda te je bila nominirana za dva zlatna globusa, među kojima je i onaj za najbolju televizijsku glumicu u mjuziklu ili humorističnoj seriji.

Iako je nagradu pokupila Catherine O’Hara za ulogu u hvaljenoj seriji Schitt’s Creek, Cuoco je na svoj način proslavila nominaciju.

Entertainment Weekly nedavno pak je izvijestio da će idući njezin projekt biti uloga Doris Day u seriji o njezinom životu.

 

Pročitajte više