Zvijezdu Teorije velikog praska razbjesnila putnica kad je prvi put letjela s bebom

Foto: Instagram

GLUMICA Kaley Cuoco novopečena je mama, koja je u ožujku rodila kćer Matildu. Ona je prvo dijete zvijezde TV serije Teorija velikog praska i njezinog partnera, glumca Toma Pelphreyja. Kaley je sada progovorila o iskustvu letenja s bebom tijekom praznika.

Glumica je gostovala u emisiji Jimmy Kimmel Live! promovirajući svoj novi film Role Play. Dok je razgovarala s Jimmyjem, podijelila je priču iz aviona koja se dogodila oko Dana zahvalnosti. "Bila sam tako prestravljena", rekla je o prvom letu sa svojom bebom.

"Pomislila sam: 'Što da radimo?' Moramo ponijeti njezin audiomonitor za uspavljivanje u avion. To je jedino uz što može zaspati'", nastavila je, ističući da su Matildu uspješno natjerali da prestane plakati i zaspi tako što su joj postavili zvučni uređaj uz uho.

"Oh, vaša kći se zna nasmiješiti"

Međutim, Kaley kaže da joj je tada prišla stjuardesa sa zahtjevom druge putnice da isključi monitor. "Nisam mogla vjerovati, usput, zamolila nas je da ga ugasimo. Možeš li to vjerovati?" Kaley je rekla o putnici, dodavši da zahtjev nije dobro prošao ni kod njezinog supruga.

Kaže da su ona i Tom "bili jako ljutiti", a Kaley je zatim navela da je, nakon što je zrakoplov sletio, Matilda bila budna i sva vesela. Rekla je da se putnica koja je to tražila okrenula prema njima i rekla: "Oh, dakle, vaša kći se zna nasmiješiti."

"U tom sam trenutku shvatila zašto žene završavaju u zatvoru", rekla je pa dodala: "Htjela sam izbaciti tu ženu iz aviona ili je udariti." Ipak, negativno iskustvo je nije previše potreslo i na kraju je zaključila da je majčinstvo "nevjerojatno".

Pročitajte više